Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black

Код товару: 177270
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скупування Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black

Хочете мати чіпкі пальці, легку ходу та здорове серце? Втілити ці бажання в життя вам допоможе скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач FI-4025-P.

Ціна: 430 грн
шт

Опис товару Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black

 Призначення

Вправи зі скакалкою покращують роботу серця, легень та системи кровообігу. Регулярні тренування з нею покращують фізичну форму, почуття рівноваги та координацію, зміцнюють суглоби та зв'язки. Зі скакалкою можна зробити ранкову зарядку вдома, розім'ятися перед основним тренуванням у спортзалі або прихопити її на ранкову пробіжку, щоб пострибати в парку. За всієї своєї ефективності вона дуже проста у використанні, тому займатися зі скакалкою можуть і новачки, і ветерани спорту.
 
Від класичних скакалок її відрізняє можливість обтяжити рукояті, тим самим створивши додаткове навантаження для передпліч і відповідно посилити хват. Через цюОсобливості вона користується підвищеним попитом у тих видах спорту, в яких сильні зап'ястя та пальці важливі для результативності – боротьба, бокс, ММА чи безпеки – мотокрос, кросфіт, скелелазіння.
 
Опис
Для виготовлення скакалки використовуються високоякісні матеріали. Джгутом служить міцний трос із полівінілхлоридного волокна промислового класу, надійно закріплений у спеціальній втулці з підшипником, яка закручується у рукоятку. Щоб він служив якомога довше і не дряпав шкіру спортсмена, його покривають поліетиленовим оплеткою. Порожня рукоятка виготовлена ​​з міцного, стійкого до пошкоджень та зносу пластику. Її ергономічна форма та рифлення наповерхні забезпечує спортсмену зручний, надійний хват. Як обтяжувач може служити сухий просіяний пісок або металевий дріб, якими заповнюють рукоять.
 
Переваги:
 
Практично не займає місця, тому зручна у зберіганні та перенесенні.
Може використовуватися як у домашніх умовах, так і у комерційних спортзалах.
Сприяє покращенню спортивних результатів.

Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скупування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скупування и купити Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black

Тип Скакалка
Розмір Довжина скакалки з ручками: 2,7м.
Діаметр: 5 мм.
Забарвлення Black
додаткові характеристики Матеріал: ПВХ, пластик.
Особливість: має підшипники для більш швидкого обертання.

* Технічні характеристики Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Скакалка з PVC джгутом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-P Black

Код товару: 292236
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →