Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см

Код товару: 248437
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Аксесуари для риболовлі Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см

Осередки поліетиленової сітки: 3мм. Кількість секцій: 4. Матеріал: поліестер, метал. Розміри: 40x40x60см. Комплектація: сітка для риби. Мотузка з кріпленням. Тип: садки.

Ціна: 479 грн
шт

Опис товару Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см

Комірки поліетиленової сітки: 3мм. Кількість секцій: 4. Матеріал: поліестер, метал. Розміри: 40x40x60см. Комплектація: сітка для риби. Мотузка з кріпленням. Тип: садки. Сітка для сушіння риби Stenson "U" SF23637 має дуже просту конструкцію, зручна у використанні, легко складається та розкладається. Надійний каркас із металевого дроту покритий пластиком, що запобігає появі іржі. Дрібні отвори поліетиленової сітки не дають проникнути москітам та іншим комахам. Завдяки подвійному дну конструкції можна встановити піддон. За допомогою 4 горизонтальних полиць відбувається рівномірна природна вентиляція та просушування риби без перевертання. Це місткепристрій виконано з високоякісних матеріалів і не має стороннього запаху, а в складеному вигляді займає мінімум місця. Надійний каркас із металевого дроту покритий пластиком. Легко складається та розкладається. Легко мити та прати після використання. Пакування: пакет. Сітка для сушіння риби комплектується мотузкою з кріпленням, завдяки якій пристрій можна підвісити до дерева, стелі чи будь-якої іншої опори. Можна висушувати м'ясо, ягоди, фрукти, гриби. Закривається на блискавку, що розстібається з обох боків.

Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Аксесуари для риболовлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Аксесуари для риболовлі и купити Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см

Тип садки
додаткові характеристики Надійний каркас із металевого дроту покритий пластиком.
Обладнання сітка для риби
Забарвлення синій
Сезон весна Осінь
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сітка для сушіння риби Sams Fish U 4 яруси 40x40x60см

Код товару: 248437
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249717
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292702
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →