Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon

Код товару: 226528
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon

Дворазовий надширококутний об'єктив Sigma AF 10-20mm f/3.5 EX DC HSM відкриває чудові можливості ширококутної зйомки як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. Навіть з урахуванням кроп-фактора його діапазон фокусних відстаней охоплює найбільш уживані ширококутні значення 15-30 мм. Висока постійна світлосила дає можливість зручно використовувати об'єктив у похмуру погоду або для зйомки в приміщенні. Кут поля зору змінюється в межах 102.4º - 63.8º (залежно від виконання), що дозволяє отримувати перебільшену перспективу та з успіхом вирішувати найскладніші творчі завдання.

Ціна: 21070 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon

 Об'єктив AF 10-20mm f/3.5 EX DC HSM спеціально призначений для використання з цифровими камерами і формує коло зображення, що точно відповідає площі сенсора формату APS-C. Зменшення кола зображення дозволило зробити об'єктив легшим і компактнішим, завдяки чому AF 10-20mm f/3.5 EX DC HSM зможе зручно вирушити зі своїм власником у будь-яку поїздку чи подорож. Об'єктив належить до лінійки професійної оптики Sigma EX, тому дуже надійний в експлуатації та має дуже міцну конструкцію. Оптична схема об'єктива складається з 13 лінз у 10 групах. Використання трьох спеціальних елементів (двох зі скла зі скла ELD із наднизьким та одного зі скла SLD із низьким рівнем дисперсії)дозволило звести до мінімуму хроматичну аберацію. Крім того, в конструкції передбачено чотири асферичні лінзи (дві литі та дві гібридні), які ефективно виправляють дисторсію та різні види аберацій. Оптичні елементи виконані з багатошаровим просвітленням, що унеможливлює появу відблисків і перевідбиття, від яких часто страждають зображення, отримані за допомогою цифрових фотокамер. Об'єктив забезпечує чудову різкість, високий контраст та правильну кольору при будь-якому значенні фокусної відстані.

 
Автофокусування здійснюється за допомогою ультразвукового приводу HSM. Це робить процес наведення різкості точним, швидким та практично безшумним.Завдяки системі внутрішнього фокусування, передня лінза об'єктива при зйомці зберігає нерухомість, що дозволяє зручно використовувати пелюсткову бленду, яка запобігає паразитному засвітленню кадру. При необхідності, користувач у режимі автофокусування може вручну підправити встановлену автоматичну різкість. Мінімальна дистанція фокусування за будь-якої фокусної відстані становить 24 см.

Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon

Система ширококутний Zoom-об'єктив
Формат об'єктив
Тип ширококутовий об'єктив
Тип кріплення Canon EF-S
Стабілізатор зображення автоматичне фокусування
Світлосила висока та постійна світлосила F3/5
Тип діафрагми ультразвуковий мотор, фокусувальний мотор
Трансфокатор (зум)

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 10-20mm f/3.5 EX DC For Nikon

Код товару: 342542
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342561
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →