Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S

Код товару: 221052
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S

Танцюйте зі світлом. Видатні оптичні якості цього повнокадрового об'єктиву NIKKON Z лінійки S задають новий стандарт для об'єктивів з діафрагмою f/1,8. Яскравість і деталізація, що затьмарюють моделі f/1,4 з постійною фокусною відстанню, це не просто новий об'єктив 50 мм. Це неймовірна якість фотографування майбутнього.

Ціна: 25327 грн
шт

Опис товару Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S

 Впустіть світло

Ультраширокий байонет Nikon серії Z дозволяє об'єктиву NIKKOR Z захоплювати більше світла на всіх ділянках кадру. Завдяки цій і малій відстані між байонетом і матрицею зниження периферійної освітленості стає набагато менш вираженим. Це означає, що перед вами відкриваються нові можливості деталізації та передачі нюансів навіть по краях кадру.
 

Широкі можливості творчості. Свобода фокусування.

Об'єктив NIKKOR Z 50mm f/1.8 S показує чудові результати під час зйомки в будь-яких умовах освітлення. Додайте до цього ідеально різке фокусування з мінімальною відстанню всього 0,4 м, і ви отримаєте природні знімки у своєму неповторному стилі.Зніміть об'єкт разом з його оточенням або сфокусуйтеся тільки на голові та плечах.
 

Точність без компромісів

Реалістичність. Відкритість світла. Цей об'єктив з неперевершено високою роздільною здатністю не зменшує освітленість на периферії, і весь кадр виходить яскравим. Ви зможете відобразити кожну деталь навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою.
 

різче

Об'єктив зводить до мінімуму сагітальне коматичне засвітлення: точкові джерела світла, такі як вуличні ліхтарі вночі, виглядають максимально реалістично. Вони будуть круглими та чіткими навіть по краях зображення.
 

Яскравіше

Два елементи зі скла ED та дві асферичні лінзидозволяють створювати відмінні чіткі зображення з насиченими кольорами та чудовим контрастом.
 

Більше деталей

Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від Nikon усуває відблиски та ефект двоїння зображення, забезпечуючи чіткість навіть при контровому освітленні або наявності кількох джерел прямого світла в кадрі.
 

Артистизм на будь-якій відстані

М'яке боці. Вражаюча різкість. З тонкою передачею тіней та високою деталізацією освітлених ділянок фотокамера Nikon серії Z допомагає створювати зображення неймовірної глибини.
 

Витончений бік

Завдяки світлосилі f/1,8 і дев'ятипелюсткової діафрагмі з округленим отвором створюється ніжне іприродне боці. Джерела світла з'являються у вигляді акуратних точок. Розмиття фону виходить м'яким і красивим навіть за невеликого зменшення діафрагми.
 

Артистизм на будь-якій відстані

Система мультифокусування об'єктива забезпечує різкість зони фокусування навіть під час зйомки зблизька. Джерела світла з'являються у вигляді акуратних точок.

 

Рух до досконалості

Система мультифокусування Z NIKKOR та кілька приводів АФ забезпечують неймовірно точне, швидке та практично безшумне фокусування. З такими можливостями цей об'єктив чудово підходить для зйомки як відео, так і фотографій.
 

Знімайте так,як вам зручно

Швидка передача великих обсягів даних між об'єктивом та фотокамерою забезпечує ефективну корекцію спотворень та неймовірну різкість по всьому кадру.
 

Незмінно висока точність

Плаваючі лінзи сприяють точності фокусування навіть на близькій відстані. Електромагнітна діафрагма забезпечує точність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.
 

При будь-якому освітленні

Цей об'єктив використовує вбудовану систему придушення вібрацій фотокамери, що дозволяє знімати з витримками на п'ять сходинок довше, ніж без ². Ви зможете знімати чіткі фото в сутінках і не побоюватися, що при зйомці відео тремтіння рукзіпсує результат.
 

Повний контроль

Широке кільце управління має рифлене покриття, тому користуватися ним зручно та просто. Під час зйомки в режимі АФ кільцю керування можна також призначити налаштування ISO або корекцію експозиції. Якщо ви знімаєте з ручним фокусуванням, кільце керування можна використовувати як кільце фокусування. Зсув фокусу відповідає швидкості повороту кільця, що спрощує точне фокусування та зйомку великих планів.
 

Блискуче виконання

Дихаючі красою обличчя. Крадений кинутий погляд, сповнений потаємного почуття. Покажіть та розкажіть більше за допомогою об'єктива, створеного для чудової повнокадровоївідеозйомки.
 

Тихо! Триває зйомка!

Практично безшумний кроковий двигун не порушить тиші напруженого емоційного моменту. Кільце управління повертається безшумно. Ви зможете легко змінювати фокусування, домагаючись потрібного ефекту та не відволікаючи виконавців під час важливих сцен.
 

Затримайте дихання

«Дихання фокусу» практично відсутнє — виразна композиція не буде зіпсована. Легке, стабільне керування діафрагмою допомагає змінювати експозицію протягом епізоду.
 

Де завгодно

Вирушайте, куди захочете. Усі рухомі частини об'єктива захищені від пилу та крапель води. Покриття, що містить фтор, надійно захищаєоб'єктив від води, пилу та бруду без втрати якості зображення.
 
Приладдя в комплекті
 
  1. Чохол для об'єктива CL-C1
  2. Бленда HB-90
  3. Кришка об'єктива LC-62B
  4. Задня захисна кришка LF-N1

Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S

Система NIKKON
Формат великий формат
Тип універсальний
Тип кріплення авто: ручний
Стабілізатор зображення є
Світлосила є
Тип діафрагми f\3.5-5.6 ED VR
Трансфокатор (зум) є, 16.7

* Технічні характеристики Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на NIKON NIKKOR Z 50mm f/1.8S

Код товару: 342529
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342491
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342526
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →