Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White

Код товару: 188680
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шведські стіни Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White

Шведська стінка Атлант є флагманською моделлю, вона комплектується посиленими стійками, які здатні витримувати людину, чия вага досягає 150 кг!

Ціна: 15480 грн
шт

Опис товару Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White

 Ви зможете підтягуватися з обтяженням і виконувати ривки, не турбуючись, що тренажер підведе, і не витримає навантаження. Окрім надійності виробник подбав про комфорт та функціональність. Другий ряд валиків на лаві захистить щиколотки від тиску металу, а додаткове сидіння дасть точку опори під час виконання жиму під кутом, недоступного в недорогих аналогах. Турник переміщається та включає класичний, вузький та паралельний хват. Бруси повністю відкріплюються, вони мають м'які підлокітники і спинку, незамінні елементи при виконанні вправ на прес. Лава посилена профілями, що дозволяє їй витримати вашу вагу в сумі з вагою штанги. Тільки у шведській стінці Атлантє додаткові валики, що дозволяють виконувати вправи на прес з більшою амплітудою і тим самим підвищувати ефективність обраної вправи. Оббивка зі справжнього меблевого поролону покрита шкірозамінником має високу зносостійкість і не змінює свій зовнішній вигляд навіть після 5 років використання. Спортивний комплекс стане незамінним для людей, які не уявляють життя без спорту. Він розрахований на жорстку експлуатацію 24 години на добу, сім днів на тиждень, саме тому ви можете побачити його у спортивних клубах та фітнес центрах вашого міста. Для встановлення потрібно годину вільного часу та 1 квадратний метр площі. В результаті ви отримаєте домашній тренувальний комплекс,здатний опрацювати кожну групу м'язів вашого тіла.

Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шведські стіни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шведські стіни и купити Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White

Огляд Спортивний комплекс
Максимальне навантаження 150 кг
Розміри Висота приміщення для встановлення: від 2.4 м
Розмір: 66x238x54 см
додаткові характеристики Матеріал: Метал
Вид кріплення: До стіни
Комплектація: Лавка для преса або жиму лежачи, Брусья з місцем для штанги, Зібраний турнік.
Вага тренажера у зборі: 62 кг

* Технічні характеристики Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Шведська стінка з турником, брусами, лавкою для преса та спини Атлант L-4452 White

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →