Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White

Код товару: 188655
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шведські стіни Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White

Шведська стінка Тарзан – новинка, розроблена для спортивних занять найменших. Всі деталі комплексу виготовлені з натуральних, екологічно чистих та міцних матеріалів.

Ціна: 5307 грн
шт

Опис товару Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White

 Елементи дерев'яних поверхонь відшліфовані з особливою ретельністю, що не дозволить загнати скалку в ніжну шкіру малюка. Використання поверхонь з дерева дозволяє зберегти тепло і не ковзати. Всі гвинти, що зв'язують конструкцію, закриваються заглушками. Мотузкові частини виготовляються із натурального бавовняного волокна. Шведська стінка Тарзан має кілька відмінних рис від подібних шведських стінок. Поперечини маленького діаметру роблять тренування безпечними, тому що дітям легко триматися за них. Використання накладок з неопрену для перемичок з металу робить їх зручними при обхваті. Гнуті, а не зварені або з'єднані болтами консолі забезпечують самумаксимальну надійність даної конструкції. Вона витримає вагу відразу кількох юних спортсменів чи дорослого атлета.

 
Всі ми добре знаємо, що заняття спортом найкраще зміцнює здоров'я наших дітей. Тренування ваших «тарзанчиків» набудуть різноманітності та захоплюючості, якщо ними буде використовуватися навісне обладнання, яке включене в комплект. Всі додаткові навісні елементи кріпляться до основи спортивного куточка. Шведська стінка Тарзан дає можливість займатися фізичними навантаженнями хлопцям різного віку і буде актуальною завжди, ця конструкція в яскравій кольоровій гамі створена для обладнання тренувального куточка в дитячій кімнаті. Займатисяна цьому тренажері ваш атлет зможе з великим задоволенням, ранкова зарядка стане його улюбленим заняттям.

Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шведські стіни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шведські стіни и купити Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White

Огляд Спортивний комплекс
Максимальне навантаження 80 кг
Розміри Висота приміщення для встановлення: від 2,3м
Розмір: 60x215x68 см
додаткові характеристики Матеріал: дерево, метал
Вид кріплення: До стіни
Комплектація: Зібраний турнік, Дитяча драбинка, Пластмасові кільця, Канат
Вага тренажера у зборі: 35 кг

* Технічні характеристики Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Шведська стінка з рукоходом Тарзан L-6781 White

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →