Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний

Код товару: 322457
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прут Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний

Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний призначена для тренувань фітнесом у стилі боді памп.

Ціна: 6750 грн
шт

Опис товару Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний

Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний призначена для тренувань фітнесом у стилі боді памп.
 
Стильний дизайн штанги – далеко не єдине, що робить її такою популярною. Головна причина - це висока якість виготовлення та відмінні експлуатаційні характеристики.
 
Гриф штанги є сталевим сердечником, покритим шаром термополіуретану, який забезпечує надійний хват спортсменам. Це в свою чергу дозволяє виконувати вправи технічно та забезпечує безпеку тренувань загалом. До того ж, будучи досить м'яким, гриф не чинить неприємного тиску на тіло.
 
Для виготовленнямлинців штанги також використовується термополіуретан, проте його формула дещо інша - він відрізняється підвищеною міцністю та досить жорсткий. За рахунок таких характеристик млинці мають високий ступінь стійкості до зносу. У млинцях є прорізи, що утворюють зручний хват - це дозволяє використовувати млинці як самостійні спортивні снаряди.
 
На грифі млинці фіксуються за допомогою замків, які являють собою широкі хомути з механізмом клямки. Вони щільно охоплюють гриф, не даючи млинцям зісковзнути, водночас широка клавіша-важіль засувки дозволяє швидко їх розстебнути/застебнути за необхідності змінити робочу вагу.

Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прут купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прут и купити Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний

Вікова група Дорослі
Тип Штанги набірні
Вага 20 кг
Тип замку Затискний швидкознімний

* Технічні характеристики Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Штанга для фітнесу та аеробіки фітнесу памп MDbuddy TA-2684 довжина-1,4м 30мм 20кг Чорний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →