Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний

Код товару: 350693
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шейкери Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний

Тип: Шейкер; Тип закриття: Кліпса; Тип змішувача: Сітка; Матеріал корпусу: поліетилен; Об'єм: 500 мл; Кількість відсіків: 3

Ціна: 235 грн
шт

Опис товару Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний

Приймаєте всі рекомендовані спортивні добавки, але вважаєте, що виділяти для кожної окрему ємність не надто зручно? Тоді вас зацікавить 3-х камерний шейкер для спортивного харчування.

Призначення

У будь-якого атлета рано чи пізно виникає необхідність (частіше бажання) включити до раціону кілька добавок. Наприклад, креатин для підвищення інтенсивності тренування та протеїн для набору м'язової маси. При цьому бажано мати можливість змішувати їх до, під час та після тренування, щоб коктейль був свіжоприготовленим. У таких випадках ідеально підійде шейкер із двома додатковими камерами. Він позбавить необхідності носити з собою численні баночки ікоробочки, що може бути досить обтяжливо.

Опис

Шейкер складається з основної ємності для змішування коктейлів та двох знімних контейнерів для зберігання добавок. Один із них оснащений спеціальною вставкою, розділеною на три частини, що дозволяє взяти з собою кілька різних добавок. Всі вони мають різьблення та послідовно з'єднуються між собою в єдину конструкцію. Закривається шейкер герметичною кришкою. Ретельність перемішування інгредієнтів коктейлю забезпечує спеціальна вставка – конусоподібна сіточка з віночком, який дозволяє порошку збитися в грудки.

Всі елементи виготовлені з високоякісного харчового поліетилену (PE), який несприйнятливий(Не вбирає і не насичує) до запаху та смаку вмісту. У кришці є закривається притискним клапаном (кліпсою) носик, який дозволяє пити навіть на ходу, не проливаючи вміст.

Переваги:

  • Виготовлений із абсолютно безпечного для здоров'я матеріалу.
  • Не потрібно брати з собою кілька банок для різних добавок.
  • Завдяки сіточці дозволяє швидко змішати коктейль однорідної консистенції.

Шейкер 2-х камерний для спортивного харчування дозволить вам взяти з собою всі добавки, які знадобляться до, під час та після тренування. Не відкладайте на потім – замовте його зараз!

Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шейкери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шейкери и купити Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний

Забарвлення Чорний червоний
Том, мл 500
Матеріал Поліетилен
Тип закриття Кліпса
Тип змішувача Сітка
Кількість відділень 3
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Шейкер 3-х камерний Zelart SPIDER BOTTLE SP-Sport FI-6389 500+100мл Чорний-Червоний

Код товару: 350694
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →