Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black

Код товару: 54499
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sennheiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black

Навушники Sennheiser CX 400-II Precision відносяться до середньої цінової категорії та можуть задовольнити запити вимогливих до якості користувачів. Для цього розробник застосовує висококласні динаміки з неодимовими магнітами, що на пару з підтримкою широкого діапазону частот, дозволяє досягти хорошої якості та чистоти звуку. Завдяки своєму форм-фактору, Sennheiser CX 400-II Precision мають пасивну звукоізоляцію. Користувач зможе підібрати відповідні за розміром силіконові насадки із трьох доступних у комплекті. На дроті знаходиться вбудований регулятор гучності, що дозволяє зручно керувати рівнем гучності, без необхідності діставати аудіопристрій. Варто зазначити, що в комплекті з навушниками Sennheiser CX 400-II Precision поставляється кліпса для фіксації дроту, чохол для перенесення та спеціальний пристрій.

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black

 Спосіб підключення/радіус дії: 

Спосіб підключення/Радіус дії — різноманітні моделі навушників і гарнітур можуть підключатися двома способами - провідним і бездротовим. Провідний спосіб передбачає наявність кабелю, який з'єднує пристрій, з якого йде відтворення з динаміками в навушниках. У бездротових варіантах підключення здійснюється за допомогою радіоканалу або інфрачервоного передавання сигналу.

дротовий

Тип конструкції:

вакуумні ("затички")

Тип акустичного оформлення:
Тип акустичного оформлення — існує 3 типи акустичного оформлення: закриті (не пропускають зовнішні шуми та ізолюють від навколишнього середовища. Задня стінка навушників не має отворів і повністю закрита. Такі моделі можна використовувати в шумних місцях Мінусом є високий тиск на голову і погіршення низьких частот при нещільному приляганні амбушюр), відкриті (частково пропускають зовнішні шуми і чутно оточуючим. Задня стінка має отвори. Навушники відкритого типу звучать більш природно і натурально в порівнянні з закритими. рівні навколишнього шуму звук у відкритих навушниках буде поганочути) і напіввідкриті (проміжний варіант між відкритими та закритими навушниками. Можуть мати або не мати отворів на чашах і мати гарну звукоізоляцію або навпаки. У навушниках даного типу акустичного оформлення може бути використана особлива конструкція, яка за звуком може нагадувати як закриті моделі, так і відкриті).

закриті

Тип кріплення:

внутрішньоканальне

Частотнийдіапазон, Гц:

17-21000

Опір, Ом:
Опір, Ом — номінальний опір на вході навушників. Підбирати навушники по опору стоїть під певний пристрій - для мобільних телефонів і портативних плеєрів оптимальним буде 16-32 Ома, максимум - 60, а ось для стаціонарної техніки можна дивитися моделі і з більш високим опором.Чим менше опір, тим більше струму потрібно від джерела звуку при меншій напрузі, це варто враховувати при виборі навушників для плеєра і телефону, так як акумулятор розряджається швидше, але і гучність навушників буде набагато вище, правда з невеликими спотвореннями.вимагають низького рівня струму при високій напрузі, через що кількість спотворень зводиться до мінімуму, але гучність на портативних пристроях буде мінімальною.

16

Максимальна вхідна потужність, мВт:

немає даних

Довжина шнура, м:

1,3

Тип роз'єму:
Тип роз'єму — з'єднувальні роз'єми для підключення навушників до джерела звуку. У більшості випадків використовується mini Jack 3,5 mm, через компактні розміри та універсальність. Mini Jack 3.5 mm може бути багатоконтактним для можливості керування плеєром і дзвінками в телефоні.Для більш професійної техніки використовується Jack 6.3 mm, який є копією mini Jack 3.5 mm, тільки більшого розміру.тільки певним виробникам, micro Jack 2.5 mm, який є зменшеним варіантом mini Jack 3.5 mm або зменшені версії USB - micro USB, mini USB. Інтерфейс USB часто використовується в комп'ютерних гарнітурах. Навушники з інтерфейсом USB можуть вимагати встановлення додаткового програмного забезпечення для повноцінної роботи. Найчастіше моделі з таким підключенням мають додаткові функції, наприклад - керування плеєром на комп'ютері через навушники за допомогою кнопок управління.

mini jack 3,5mm

Вага, г:

немає даних

Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black

Тип Навушники без мікрофона
Тип дизайну вакуумні ("затички")
Метод з'єднання провідний
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення вакуумні ("затички")
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Sennheiser CX 400-II Precision Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sennheiser CX 400-II Precision Black

Код товару: 223164
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223788
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281438
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →