Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Meizu EP51 Red

Код товару: 95944
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Meizu
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Meizu EP51 Red

Виробник: Meizu
Тип випромінювачів: Динамічні
Частотний діапазон: 20 - 20000 Гц
Опір: 16 Ом
Максимальна потужність: 10 мВ
Чутливість: 88 дБ
Діаметр динаміка: 8.6 мм
Загальна довжина навушників: 550 мм

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Навушники Meizu EP51 Red

 

Навіщо і кому потрібні навушники?

Вакуумні навушники - можливість спокійно і з комфортом слухати улюблених виконавців вдома або в зручному офісі. І, більше того, це найбільш зручний спосіб полегшити заняття спортом або танцями, оскільки завдяки формі вкладиша він щільно прилягає до вуха. Вакуумні навушники не «витрясе» під час бігу і навіть активних стрибків.


У поїздках, або в скупченнях великої кількості людей, зовнішні шуми проникають навіть через щільні чашки навушників. Вони здатні сильно зіпсувати музичне звучання. Блокування сторонніх шумів - другевагома перевага вакуумних навушників. З цим завданням зручні «вкладиші» також справляються «на відмінно».






Детальний опис

EP51 - якісні бездротові навушники від Meizu з підтримкою Apt-X - високоякісною передачею звуку по Bluetooth. Стильний аксесуар оснащений модулем CSR Bluetooth британського виробництва за допомогою Bluetooth 4.0 + EDR. Навушники забезпечують зв'язок у радіусі до 10 метрів.


Сучасний та стильний аксесуар від Meizu відрізняють витонченістьта практичність, які оцінять любителі рухомого способу життя, танців, а також активних занять спортом.


EP51 має триступінчастий дизайн із силікону, пластику та легкого авіаційного алюмінію. При вазі всього 15,3 г навушники зовсім не відчуваються під час використання. А одного заряду пристрою вистачає на 6 годин прослуховування музики без заряджання.


Незважаючи на легкість, навушники мають надійну металеву конструкцію. Удароміцний корпус моделі оброблений водовідштовхувальним покриттям. Дрібний дощ, краплі туману чи поту не зможуть проникнути під корпус та впливати наапаратну частину EP51 І, в той же час, пристрій не є в повному сенсі водонепроникним. Його не варто брати із собою у басейн.


З правого боку на дроті Meizu EP51 знаходиться пульт із вбудованим мікрофоном. За допомогою пульта ви можете регулювати гучність, керувати відтворенням музики та відповідати на вхідні дзвінки, не торкаючись смартфона.

Навушники Meizu EP51 Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Meizu EP51 Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Meizu EP51 Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Meizu EP51 Red

Тип Для телефону
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Вкладиші
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Ні
Тип кріплення На дроті
Дизайн випромінювача Динамічний
Підтримка об'ємного звуку Ні
КОНТРОЛЬ Ні
Забарвлення Червоні

* Технічні характеристики Навушники Meizu EP51 Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Meizu EP51 Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Meizu EP51 Red

Код товару: 173116
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195832
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208794
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →