Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH

Код товару: 152392
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонні комбайни Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH

Кухонний комбайн Sencor STM3750WH має надзвичайно потужний двигун в 800 Вт. Технологія Sencor Smart Power & Energy призначена для оптимальної швидкості обертання віночків.

Ціна: 8428 грн
шт

Опис товару Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH

 СТИЛЬНИЙ. ПРАКТИЧНИЙ. ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ

Мультифункціональний кухонний комбайн SENCOR STM3750WH замінить одразу кілька приладів на вашій кухні. Вирізняючись яскравим брендовим дизайном, він створить особливий настрій у процесі приготування. Підтримуючи широкий вибір операцій, комбайн візьме на себе весь клопіт з підготовкою інгредієнтів для найрізноманітніших страв. Тепер з його допомогою ви зможете збивати, змішувати, подрібнювати продукти і навіть готувати фітнес-коктейлі, що тонізують. Як і всі продукти відомого бренду, модель відрізняється чудовою якістю складання. Виготовлений у міцному суцільнометалевому корпусі комбайн створений, щоби прослужити роками. Доповнює продуманий дизайн SENCORфункція підсвічування робочої чаші.
 
КЛЮЧОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Чудові результати обробки продуктів будь-якої структури та щільності забезпечить потужний електродвигун 800 Вт. Розроблений на базі технології Smart Power & Energy, SENCOR підтримуватиме оптимальну швидкість обертання насадок. Вам залишиться лише перемикатися між 6 установками швидкості, підлаштовуючись під виконання будь-яких операцій.
 
ПЛАНЕТАРНЕ ЗМІШУВАННЯ
Виняткову ефективність змішування забезпечить технологія планетарного обертання насадок. Здійснюючи одночасні обороти навколо осі і навколо осі редуктора, вона підвищить ефективність замішування всього обсягу маси без залишків.Тепер ваше тісто буде гарантовано позбавлене грудочок, а маса для домашніх ковбасок увібрає весь аромат пікантних спецій та трав.
 
КОМПЛЕКТАЦІЯ
Для зручності замішування продуктів SENCOR оснащений місткою 4-літровою чашею, виготовленою з гігієнічної нержавіючої сталі. 4 насадки дозволять замішувати тісто будь-якої щільності, збивати маси та змішувати інгредієнти. Вбудована кришка для миски дозволить підтримувати чистоту на кухонній поверхні. Другий привід комбайна призначений для використання блендера. Він буде незамінний для приготування пюре, соусів чи поживних молочних коктейлів на всю компанію. Оснащений хрестоподібним лезом, він оброблятиме продукти в3D-площини, роблячи будь-яку масу ідеально однорідною за консистенцією.
 
ФІТНЕС-склянка
Завершує повний комплект аксесуарів спеціальний фітнес-склянка. Тепер ви зможете готувати вітамінні шийки просто в дорогу. Змішуйте інгредієнти прямо в склянці, яка завжди буде зручно взяти з собою на прогулянку або в спортивний клуб.

Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонні комбайни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонні комбайни и купити Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH

Тип Кухонний комбайн
Потужність двігуна 800 вт
Ємність чаші 4 л
Тип керування є
Кількість швидкостей 6
Насадки ні
Матеріал корпусу ні
Додаткова інформація А-подібна насадка, віночок, для тесту
Вага механічне
Колір пластик
Комплектація нержавіюча сталь
Особливості метал/пластик
Країна-виробник 2 програми NutriSmart, NutriBlender зі зручною ємністю для пиття, Sencor Smart Power & Energy - для оптимальної швидкості

* Технічні характеристики Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонний комбайн SENCOR STM3750WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENCOR STM3750WH

Код товару: 89992
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365329
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295736
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MUMS2EW40 8557 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →