Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00

Код товару: 150204
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонні комбайни Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00

Кухонний комбайн Philips HR7510/00 - дуже корисний кухонний аксесуар. Він стане в нагоді початківці господині і кухареві-професіоналу. Використання пристрою під час приготування їжі допоможе зменшити витрати часу та сил на підготовку необхідних інгредієнтів. Доступна ціна кухонного комбайна Philips HR7510/00 дозволить вам придбати багатофункціональний та корисний прилад.

Ціна: 4386 грн
шт

Опис товару Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00

 Отримати неперевершений результат при подрібненні інгредієнтів у кухонному комбайні Philips HR7510/00 допоможе використання технології PowerChop. Поєднання особливої ​​форми ніж і кута нахилу, під яким він розташувався в чаші зі спеціальним дизайном, забезпечує ідеальну нарізку не тільки м'яких, але і твердих продуктів.

Мультифункціональний кухонний пристрій може забезпечити виконання 29 функцій. Такі широкі можливості кухонного комбайна Philips HR7510/00 досягаються завдяки використанню наступних насадок: • Ножовий блок S-подібної форми перетворить будь-який інгредієнт на ідеально подрібнену масу; • Насадка для збивання допоможе при приготуванні безе, мусів, тіста для млинців та іншихрідин; • Насадка для замішування тіста значно полегшить процес приготування смачних пиріжків, вареників або тортиків; • Двосторонній диск виконує функції терки при перетиранні таких продуктів як сир, шоколад тощо; • Соковитискач для цитрусових полегшить приготування смачного соку. • Глек для приготування коктейлів.
Знімні частини кухонного комбайна Philips HR7510/00 виготовлені з високоякісних матеріалів, що не потребують спеціальних умов при їх очищенні. Ви можете довірити миття насадок посудомийній машині.
 

Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонні комбайни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонні комбайни и купити Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00

Тип Кухонний комбайн
Потужність двігуна 800 Вт
Ємність чаші 1.5 л
Тип керування є
Кількість швидкостей 2
Насадки Соковитискач для цитрусових, Соковитискач універсальний
Матеріал корпусу ні
Додаткова інформація блендер, для пюре, для збивання, для тесту, соковитискач для цитрусових, знімний різальний диск
Вага механічне
Колір метал/пластик
Комплектація пластик
Особливості метал/пластик

* Технічні характеристики Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонний комбайн PHILIPS HR7510/00

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PHILIPS HR7510/00

Код товару: 252351
На замовлення, 1-3 дні
Monte MT-2507 4429 грн
Код товару: 5306
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340152
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →