Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL

Код товару: 144426
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL

Електрична зубна щітка з підтримкою звукової технології очищення та акумуляторним живленням. Є надійним інструментом для ефективного чищення зубного ряду і всієї ротової порожнини. Позиціонується як доступний продукт середньої цінової категорії, призначений для широкого кола користувачів. Завдяки довговічному електричному приводу забезпечує енергійні коливання змінної насадки із овальною щітковою головкою.

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL

Якісне очищення
Зубна щітка Sencor SOC 2200 SL – це чудовий інструмент для ефективного чищення не тільки зубів, а й усієї ротової порожнини. Вона має 5 режимів, що перемикаються, швидкість руху насадки може досягати 45 000 коливань в хвилину. Запобігає появі зубного каменю. Має режим, що ідеально підходить для стимуляції припливу крові до ясен.

Ергономічна ручка
Просте та комфортне використання багато в чому обумовлено продуманими деталями. Наприклад, рукоять має досить широкий діаметр, щоб зручно взяти її в долоню. На корпусі є зручні індикатори обраного режиму роботи.

Розумний таймер
Виробник не просто оснастив техніку таймером – вінзробив цю функцію максимально адаптованою до правильного чищення зубів. Технологія Quadpacer ділить цикл обробки ротової порожнини на 4 частини, щоб усе було максимально опрацьовано.

Низький енерговитрат
У пристрої є дуже витривалий акумулятор, який забезпечує 45 днів роботи під час щоденного використання. Слід зазначити, що він пристосований для зарядки у країні світу, т.к. підходить для мереж з напругою 100-240 В. На корпусі є світлодіодна лампа, яка дозволяє відстежувати рівень заряду.

Захищеність від води
Важливі частини механізму надійно захищені за стандартом IPX7. Завдяки цій властивості ви можете занурювати пристрій у воду на якийсь час – це не принесеелектричній зубній щітці шкоди.

Дорожній футляр з USB-конектором
Маючи невеликий кейс для щітки і приладдя, що додається, ви легко зможете взяти її з собою в подорож або відрядження. Усі частини пристрою захищені та компактно згруповані у футлярі, що підвищує гігієнічність використання. А ви, у свою чергу, не витрачаєте багато часу на пошуки всіх комплектуючих. Конектор USB дозволяє підключити щітку до джерела енергії, коли та знаходиться у футлярі.

Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL

Тип Зубна щітка
Призначення Для дорослих
Система живлення Тип живлення від акумулятора / Li-Ion, 800 мАг /
Макс. час роботи 180 хв / до 45 днів /
Технологія очищення Ультразвукова
Насадки Овал
Особливості Насадка-щітка
Жорсткість щетини Середня
Додаткові характеристики підставка для заряджання
футляр / чохол / з функцією зарядки /

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка SENCOR SOC 2200 SL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENCOR SOC 2200 SL

Код товару: 215971
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325757
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 179501
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →