Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION

Код товару: 325757
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION

Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION призначена для дорослих, щоб виконувати щоденний гігієнічний догляд за зубами та ротовою порожниною.

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION

Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION призначена для дорослих, щоб виконувати щоденний гігієнічний догляд за зубами та ротовою порожниною.
 
Модель пройшла клінічні випробування та забезпечує відмінні результати порівняно зі звичайними зубними щітками. Насадка CrossAction розроблена фахівцями. Технологія 3D-чистки видаляє до 100% більше нальоту, ніж звичайна зубна щітка.
 
Ідеальне чищення за правилами
Один з найбільш простих та ефективних способів забезпечити якісний догляд за ротовою порожниною - купити зубну щітку Braun Oral-B PRO 790 Cross Action. За умови дотримання елементарних правил особистої гігієни та регулярного чищення, щітка здатна позбавлятися залишків їжі,вичищаючи її з важкодоступних ділянок. Прилад працює за 3D-технологією, коли головка, що чистить, швидко здійснює пульсуючі і поступально-поворотні рухи навколо кожного зуба, одночасно масажуючи ясна. М'які щетинки запобігають накопиченню нальоту, але не ушкоджують при цьому зубну емаль.
 
Особливості та характеристики
Набір включає відразу дві щітки Braun Oral-B PRO 790 з двома насадками Cross Action EB 50. Рекомендується замінювати насадки в міру зношування, про яке можна судити за їх кольором. Чим бляклішим стає забарвлення щетинок, тим більше вони зношені. Як правило, повне зношування до заміни відбувається за 3 місяці. Нову насадку завжди можна замовити окремо на нашому сайтірозділ аксесуарів. Щітка працює від вбудованого акумулятора з інноваційною безконтактною системою заряджання. Водонепроникний корпус дозволяє постійно зберігати її у ванній, а рукоятка з прогумованим покриттям майже виключає випадкове вислизання з вологої долоні.
 
Правила використання
Предбачено один режим роботи - щоденне чищення. Щітка автоматично виконує всі необхідні операції, вам потрібно лише переміщати її, керуючись спеціальним вібросигналом. Так, кожні 30 сік. спрацьовує таймер, підказуючи, що можна переходити до чищення наступної ділянки (4 тимчасові відсічки по 30 сек.). На рукоятці є світловий індикатор залишку зарядуакумуляторі, але у будь-якому випадку, при повній зарядці його вистачить на повноцінне чищення. Наявність датчика надмірного тиску суттєво спрощує догляд за зубами та яснами. При надмірному натисканні щітка відразу ж припиняє пульсацію.

Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION

Тип Набор зубных щеток
Призначення Для взрослых
Система живлення Аккумулятор
Технологія очищення Возвратно-вращающаяся
Пульсирующая
Насадки Насадка-щетка
Особливості Ежедневная чистка (3D)
Удаление налета
Массаж десен
Додаткові характеристики Таймер
Датчик силы нажим
Индикатор состояния аккумулятора
Индикатор износа насадки
Индикатор зарядки
Вага 260 г
Час заряджання До 24 часов
Час безперервної роботи 28 мин
Кількість режимів 1
Комплектація 2 зубные щетки
1 зарядное устройство
2 насадки «Cross Action» EB 50
Подставка для зарядки
Подставка для аксессуаров
Футляр/чехол
Колір Черный
Країна-виробник Германия

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun ORAL-B PRO 790 CROSSACTION

Код товару: 179501
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337113
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 34620
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →