Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Sencor SHD6505VT

Код товару: 81487
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Sencor SHD6505VT

Тип: звичайний. Потужність: 1400 Вт. Кількість швидкостей: 2. Функція іонізації: немає. Подача холодного повітря: є. Колір фіолетовий.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Фен Sencor SHD6505VT

 Потужний і надійний фен Sencor SHD 6505VT призначений для роботи як вдома, так і в салонах краси. Модель дозволить робити різні зачіски, сушіння та укладання в будь-який час. Перевагою стане простота в управлінні та невелика вага. Фен стане надійним помічником і для досвідченого перукаря, і для новачка. Початківцям він дозволить отримати необхідний для роботи досвід. Потужність представленої моделі становить 1400 ват, чого буде достатньо для ефективної роботи з будь-якою довжиною і густотою волосся. Є дві швидкості, які дозволять працювати з будь-якими завданнями, що значно покращує показник роботи. Є можливість включення функції подачі холодного повітря, яка потрібна будь-якомуперукарю, навіть домашньому. Обдув дозволить очистити одяг від дрібного волосся. У комплект до фену йдуть насадки концентратор та дифузор. Є петля для підвішування, що дозволяє зручніше зберігати пристрій при регулярному його використанні. Корпус виконаний у фіолетовому кольорі, є малюнок на верхній частині.

Фен Sencor SHD6505VT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Sencor SHD6505VT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Sencor SHD6505VT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Sencor SHD6505VT

Тип звичайний
Потужність 1400
Робота від акумулятора ні
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 2
Подача холодного повітря є
Керамічне покриття насадок ні
Іонізація ні
Дісплей ні
Насадки концентратор
дифузор
Захист від перегріву є
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Колір фіолетовий

* Технічні характеристики Фен Sencor SHD6505VT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Sencor SHD6505VT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sencor SHD6505VT

Код товару: 284282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 100545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 6158
На замовлення, 1-3 дні
Remington D2400 1118 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →