Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Braun SatinHair3 HD385

Код товару: 81480
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Braun SatinHair3 HD385

Кількість швидкостей: 2; Потужність: 2000 Вт; Кількість температурних режимів: 3; Колір білий; Матеріал: Пластик; Насадки: Дифузор, Концентратор;

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Фен Braun SatinHair3 HD385

 Braun HD385 – фен від відомого китайського виробника, який завжди радує своїх клієнтів якісною технікою. У виготовленні фена використовуються екологічно чисті матеріали. Складання на найвищому рівні. Беручи до рук цей фен, відразу відчувається його надійність та гарантія роботи на довгі роки. Фен отримав приємний, сучасний дизайн. Він витончений і трохи суворий. У поєднанні це дає ідеальний фен, який напевно сподобається всім сучасним дівчатам, які в першу чергу в речах цінують їх стиль. Чудова робота Фен Braun HD385 має потужність 2000 Вт. Передбачено три температурні режими. Є дві швидкості подачі повітря. Також є функція подачі холодного повітря. Все це даєВи можете експериментувати з вашим стилем, і практично кожен день створювати новий образ. Фен Braun HD385 важить 0,58 кг. Довжина шнура живлення 1.8м. Є насадка концентратор і насадка дифузор. З особливостей ще варто відзначити знімний фільтр та зручну петельку для підвішування фена. Також для безпеки встановлено систему захисту від перегріву.

 

Фен Braun SatinHair3 HD385 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Braun SatinHair3 HD385 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Braun SatinHair3 HD385 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Braun SatinHair3 HD385

Тип звичайний
Потужність 2000
Робота від акумулятора ні
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 3
Подача холодного повітря так
Керамічне покриття насадок ні
Іонізація є
Дісплей ні
Насадки Концентратор
Дифузор
Захист від перегріву є
Довжина мережевого шнура 2 м
Габарити 28.6x25.1x10 см
Вага Вага: 0.87 кг
Колір білий

* Технічні характеристики Фен Braun SatinHair3 HD385 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Braun SatinHair3 HD385

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun SatinHair3 HD385

Код товару: 109665
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242859
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342246
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →