Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавомолка SENCOR SCG 2050RD

Код товару: 192790
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомолки Кавомолка SENCOR SCG 2050RD

Система помелу - Ножова; Потужність - 150 Вт; Відсік для шнура - +; Місткість відсіку для зерен - 60 г; Колір - Червоний; Бренд - Sencor;

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Кавомолка SENCOR SCG 2050RD

 Сучасні кавомолки використовуються не тільки для подрібнення кавових зерен, а й для обробки інших сипучих продуктів (цукор, спеції, сухарі) до потрібного результату. Вони не займають багато місця, прості у використанні та здатні задовольнити потреби найвибагливіших господинь. Кавомолка Sencor SCG 2052WH чудово впорається з подібними завданнями та стане надійним помічником при приготуванні речовин відповідного помелу.

 
Виріб має циліндричну форму і виготовлений із міцного пластику. Червоний колір корпусу чудово поєднується з прозорою кришкою, а кнопка управління на його передній площині надає приладу сучасності та актуальності. Невеликі габарити полегшатьзберігання виробу та зроблять його використання комфортнішим.
 
2 лопаті ротаційного ножа гарантують отримання конкретного ступеня помелу, а місткість 60 г чаші - роботу з малою кількістю продукту. Наявність програми дозволяє візуально регулювати рівень подрібнення речовини через кришку або після її відкриття. Кнопка регулювання включає імпульсний режим роботи, допомагаючи швидше та однорідніше змолоти навіть тверді горіхи чи зерна. Отримання частинок конкретного розміру відбувається через певний проміжок часу і потребує періодичного вмикання двигуна.

Кавомолка SENCOR SCG 2050RD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавомолка SENCOR SCG 2050RD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомолки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомолки и купити Кавомолка SENCOR SCG 2050RD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавомолка SENCOR SCG 2050RD

Система помелу Ножова
Потужність 150 Вт
Місткість 60 г
Регулювання ступеня помелу Є
Таймер Ні
Імпульсний режим Є
Дозатор Ні
Захист від перегріву Є
Країна-виробник Є
Комплектація Є
Розміри 116 × 116 × 176 мм
Вага Вага: 0.77 кг
Колір червоний

* Технічні характеристики Кавомолка SENCOR SCG 2050RD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавомолка SENCOR SCG 2050RD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENCOR SCG 2050RD

Код товару: 330744
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 100317
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302061
На замовлення, 1-3 дні
RAVEN EMDK003 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →