Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавомолка Firstwheel FA-5486

Код товару: 100317
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Firstwheel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомолки Кавомолка Firstwheel FA-5486

Подрібнювач Ротаційний ніж
Місткість 70 г
Потужність 200 Вт

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Кавомолка Firstwheel FA-5486

 Свіжемелата кава, найбільш яскраво розкриває її смак і аромат. Для приготування кави із зерен у домашніх умовах Вам знадобиться кавомолка. Ми рекомендуємо купити кавомолку First FA 5486. Дана модель є універсальним гібридом кавомолки та кухонного чопера. З її допомогою Ви можете молоти каву, а також подрібнювати всілякі продукти до рубаного або пастоподібного стану.

Кавомолка First FA 5486 відноситься до ножового типу кавомолок-подрібнювачів. Електромотор приводить у дію ротаційні ножі, які мелять зерна кави, горіхи, спеції, овочі тощо.
Кавомолка First FA 5486 складається з корпусу з електромотором та двох невеликих чаш. Одна з них призначена для помелу кави, інша – дляподрібнення продуктів. Молоть трави та спеції в чаші для помелу кави, вкрай не бажано, тому що їх стійкий присмак підмішуватиметься до аромату кави та зіпсує її. З метою безпеки, кавомолка працює тільки при закритій кришці. Кришка виготовлена ​​із прозорого пластику, що дозволяє контролювати процес помелу (подрібнення). Чаша для помелу кави оснащена дволопатевим ножем, а чаша чопера - чотирилопатевим. Ножі виготовлені із високоміцної нержавіючої сталі. Максимальний обсяг помелу – 70г. Цієї кількості достатньо, щоб приготувати 7-10 порцій еспресо. На нижній частині кавомолки знаходяться прогумовані ніжки та відсік для намотування мережевого шнура. Ніжки забезпечуютьстійке положення приладу на гладкій поверхні столу чи стільниці.
Корпус кавомолки First FA 5486 виготовлений з високоміцної, нержавіючої сталі та пластикових елементів чорного кольору. Компактність моделі, а також сучасний, технологічний дизайн дозволять їй не тільки добре вписатися в інтер'єр кухні, а й стати важливою частиною декору.
Робота кавомолки First FA 5486 проходить в імпульсному режимі - натискаючи на її кришку, Ви вмикаєте кавомолку, відпустивши - вимикаєте. Таким чином, Ви самі регулюєте ступінь помелу зерен. У процесі помелу, частинки зерен ударяються об ніж, що швидко обертається, а також один об одного, що призводить до їх тертя і зайвого нагрівання. Тому, неперетримуйте час помелу, так Ви ризикуєте «перепалити» каву, і як наслідок, отримати гіркий смак та пропалений аромат. Оптимальним рішенням є уривчастий помел зерен, з короткими паузами. При правильному використанні, Ви можете отримати однорідний помел для різних типів заварювання кави. Для підвищення терміну експлуатації приладу передбачено функцію захисту від перегріву (аварійного відключення).
Технічні характеристики:
Тип кавомолки: ножова 
Матеріал ножа для помелу: нержавіюча сталь 
Матеріал ножа для подрібнення: нержавіюча сталь
Обсяг помелу: 70г 
Рівень шуму: ≤75дБ 
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Коліркорпуси: сталевий
220-240В ~50/60Гц 
Потужність: 200Вт

Кавомолка Firstwheel FA-5486 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавомолка Firstwheel FA-5486 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомолки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомолки и купити Кавомолка Firstwheel FA-5486 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавомолка Firstwheel FA-5486

Система помелу Ротаційний ніж
Потужність 200 Вт
Місткість 70 г
Виконання 150 г/хв
Регулювання ступеня помелу є
Таймер ні
Кількість ступеней помелу 2
Імпульсний режим є
Дозатор ні
Матеріал корпусу ні
Об'єм контейнера для меленої кави ні
Тип керування ні
Захист від перегріву є
Країна-виробник є
Комплектація є
Розміри 17*11*11 см
Вага 0.8 кг
Колір сталевий

* Технічні характеристики Кавомолка Firstwheel FA-5486 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавомолка Firstwheel FA-5486

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Firstwheel FA-5486

Код товару: 367522
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 65394
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →