Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Scarlett SC-HS 60655

Код товару: 142615
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Scarlett SC-HS 60655

Тип: Побутовий; Потужність: 40 Вт; Кількість температурних режимів: 1; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Колір помаранчевий;

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Плойка Scarlett SC-HS 60655

Сучасна плойка Scarlett SC-HS60655 забезпечить вам швидке і легке випрямлення волосся. Зручна форма апарату забезпечить вам комфорт у використанні. Просте механічне управління дозволить з легкістю користуватися плойкою, не докладаючи особливих зусиль. розроблений дизайн, який не тільки прикрашає апарат, але й зроблений таким чином, щоб робота плойки забезпечувала максимальний результат. помістити куди завгодно і брати із собою коли цепотрібно.
 
Плойка Scarlett SC-HS60655 має досить високу потужність 40Вт.При такій потужності апарат з легкістю досягає потрібної температури всього за 15 секунд.Керамічне покриття дозволить розподілити температуру по всій площі пластин.Це допоможе вам досягти ефективних результатів при використанні плойки.Вона легко ковзає по волоссю, запобігаючи всім можливим травмам і ушкодженням.Після використання плойки, волосся не пересушується зберігаючи свій природний вигляд.

Плойка Scarlett SC-HS 60655 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Scarlett SC-HS 60655 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Scarlett SC-HS 60655 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Scarlett SC-HS 60655

Тип Випрямляч
Кількість режимів 1 шт
Потужність 40 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Унікальні аеро-пластини У 2 рази гладкіше ковзання Швидке та комфортне випрямлення Функція блокування пластин Ідеальні для будь-якої довжини волосся Захист шнура від перекручування
Довжина мережевого шнура 170 см
Час нагріву 15 сек
Захисний замок Є
Автоматичне вимикання Є

* Технічні характеристики Плойка Scarlett SC-HS 60655 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Scarlett SC-HS 60655

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Scarlett SC-HS 60655

Код товару: 310909
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 108719
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158431
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →