Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink

Код товару: 141764
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Saturn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink

Тип: Побутовий; Потужність: 30 Вт; Кількість температурних режимів: 1; Розмір пластин: 9 х 3 см; Покриття нагрівного елемента: Кераміка;

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink

Стайлер-праска Saturn ST-HC0325 є не тільки зручною в експлуатації технікою, але й яскравим предметом, що привертає увагу зовні. Він виконаний у приємному оці фіолетовому кольорі, що вдало відтінюється темними деталями. Таке поєднання виглядає благородно та самодостатньо. Текстура корпусу сприяє збереженню чистоти, тому вам не загрожує наявність брудної праски для волосся з відбитками рук на ньому.
 
Стайлер призначений для випрямлення волосся, тому комплектується рівними пластинами. Втім, застосовуючи особливу техніку, можна завивати волосся та ним. При цьому ви здатні отримати акуратні локони для урочистого укладання, або злегка недбале волосся в стилі."подружка серфера".
 
Ергономічно продумані деталі допомагають полегшити процес використання праски Saturn ST-HC0325, а також сприяють зручному його зберіганню. Коли прилад виконав свою місію, варто дати йому охолонути. Найкраще це зробити, підвісивши техніку за спеціальну гумову петлю. Вона добре витримує вагу стайлера і не дає йому торкатися інших поверхонь.

Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink

Тип Випрямляч
Максимальна температура нагріву 200 °C
Кількість режимів 1 шт
Потужність 30 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Петля для підвішування, Термоізольований наконечник
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 9 x 3 см

* Технічні характеристики Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Saturn ST-HC 0325 Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Saturn ST-HC 0325 Pink

Код товару: 310922
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310903
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →