Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey

Код товару: 158859
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Saturn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey

Об'єм (л): 34; Потужність (Вт): 1500; Управління: перемикачі; Максимальна температура (°C): 320; Функції та можливості: гриль; рожен; таймер; автовідключення; Висвітлення; Відкриття дверцят: відкидна; Покриття камери: антипригарне покриття; Габарити (см): 32x50x32;

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey

 Простота та зручність використання електричної печі Saturn ST-EC3402

Електричні печі є популярними побутовими приладами та служать для приготування різноманітних страв та випічки, а також для розморожування продуктів. Електрична піч Saturn ST-EC3402 повністю відповідає цим характеристикам і робить процес готування легким та комфортним.
 
Сучасний дизайн 
Корпус приладу виготовлений з пофарбованого металу, термоізоляція якого допомагає зменшити втрати тепла. Передні дверцята зі скла легко відкриваються і дозволяють контролювати процес приготування їжі. Пластикові ручки служать для вибору оптимальних параметрів готування та додають пристрою стильності таелегантність. Електрична піч без проблем впишеться в інтер'єр різної спрямованості та внесе в нього нотку оригінальності та вишуканості.
 
Основні характеристики 
Об'єм камери печі становить 34л і дає можливість приготувати порцію страви для невеликої родини. Наявність трьох програм нагріву (верхній, нижній та комбінований) у поєднанні з температурою термостата від 0°С до 320°С гарантують відмінну випічку та прожарювання різних страв.
 
Функціональність 
Пристрій має кілька функцій приготування, такі як гриль, рожен, запікання та розморожування. Їх здійснення відбувається із застосуванням грати гриль та прямокутноголиста, що входять до комплектації печі. Випічка хліба та різноманітної здоби робить прилад ще більш привабливим для господарів, які люблять та вміють готувати.
 
Додаткові переваги 
Вбудований таймер, розрахований на 90 хвилин, звуковим сигналом повідомляє про закінчення процесу приготування їжі. Ціна електричної печі Saturn ST-EC3402 здатна порадувати покупця, також як її надійність та ефективність.

Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey

Об'єм камери 34 л
Тип керування Механіка
Потужність 1500 Вт
Кількість режимів приготування 4 шт
Програми рожен, випічка, гриль, запікання, розморожування
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Особливості Регульований термостат
до 320 °C
Габарити (ВхШхГ) 50 х 32 х 32 см
Колір Сірий

* Технічні характеристики Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Saturn ST-EC 3402 Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Saturn ST-EC 3402 Grey

Код товару: 132885
На замовлення, 1-3 дні
Asel AF 3323 GR 2709 грн
Код товару: 307205
На замовлення, 1-3 дні
VEGAS VEO-5336W 2752 грн
Код товару: 208226
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →