Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Mirta MO 0036 СС

Код товару: 158127
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Mirta MO 0036 СС

Одна з найдоступніших настільних електродуховок на ринку. Може похвалитися досить місткою робочою камерою на 36 літрів, а також простим та інтуїтивно зрозумілим механічним керуванням. Потужність пристрою становить 1420 Вт, робоча температура регулюється користувачем термостатом в межах від 40 до 240 °C. За допомогою пристрою можна приготувати, випікати, смажити, запікати, гасити та ін. Розташування дека всередині камери регулюється по висоті. Корпус духовки Mirta MO-0036 виконаний з антикорозійної нержавіючої сталі, дверцята камери відкидні з двошаровим жароміцним склом. Виріб оснащений прогумованими ніжками, завдяки яким забезпечується стійке розташування на столі. Із додаткових можливостей можна звернути увагу на таймер.

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару Електрична піч Mirta MO 0036 СС

 омпактна, але потужна електрична піч Mirta MO-0036 CC – чудове рішення для маленької кухні! Не дивлячись на невеликий обсяг 36л., вона чудово справляється з приготуванням будь-яких продуктів: від соковитих шматків м'яса до ніжних тоненьких бісквітів. Потужність 1420 Вт забезпечує максимально швидке приготування, а режим конвекції сприяє тому, щоб це було рівномірно з усіх боків. Також у 

Mirta MO-0036 CC є 4 режими для того, щоб ви могли вибирати, з якого боку сильніше засмажити страву, і регулювання температури від 50° до 240°С.
Термоізоляція та термостійке скло добре утримують тепло всередині, що робить духовку енергоекономічною.
Mirta MO-0036 CC оснащена таймером на 90 хвилин,який подасть звуковий сигнал після закінчення часу. Таким чином, вам більше не доведеться постійно поглядати на годинник, щоб їжа не підгоріла.
У комплект духовки входять 2 листи: прямокутний і круглий, а також грати-гриль. Тепер м'ясо та овочі можна не просто запікати, а робити гриль.
За емальованим покриттям духовки дуже легко доглядати, а стійкі ніжки утримають Mirta MO-0036 CC на будь-якій поверхні.

Електрична піч Mirta MO 0036 СС Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Mirta MO 0036 СС в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Mirta MO 0036 СС в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Mirta MO 0036 СС

Об'єм камери 36 л
Тип керування Механіка
Потужність 1420 Вт
Кількість режимів приготування 3 шт
Програми Верхнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Конвекція
Дисплей Ні
Таймер 90 хв
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Особливості акс. температура 240 °C
Габарити (ВхШхГ) 34 х 53 х 41 см
Колір Кремовий

* Технічні характеристики Електрична піч Mirta MO 0036 СС можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Mirta MO 0036 СС

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mirta MO 0036 СС

Код товару: 145801
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145806
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145807
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →