Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені

Код товару: 194201
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bestway
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Святили та сніжки Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені

діам.142см, макс.навантаження 90кг, 4 ручки, в кор-ці

Ціна: 1507 грн
шт

Опис товару Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені

 Бренд - Bestway.

Країна виробник - Китай.
Тип - Тюбінг.
Колір - зелений.
Вікова група – 6+.
Серія - «Спортивно-зимова» - удосконалена серія для екстремального використання як улітку, так і взимку. Стильний дизайн, підвищений комфорт. Унікальний матеріал Polar - Shield™ для більшої міцності.
Тематика - Сноутюбінг (катання на ватрушці) — це спуск схилами на гумових колах, міцний матеріал запобігатиме стирання тюбінгу і зведе шанс травмуватися до нуля.
Тип особливості - Увага! Тюбінг універсальний для використання: ; ✓ зимовий відпочинок → спуск схилами; катання за снігоходом, машиною; спуск із витягу (на спеціальних трасах); ✓літній відпочинок → спуск по річках; катання за водним мотоциклом, катером; використання як кола, крісла на відпочинку.
Матеріал - міцний попередньо випробуваний матеріал Polar Shield™: ✓ надміцний, морозостійкий матеріал; ✓ забезпечує захист від атмосферних впливів, запобігає замерзанню тюбінгу.
Максимальне навантаження - 90 кг.
Кількість камер - 1.
Особливості - у комплекті йде чохол на сани тюбінг: ✓ запобігає стирання тюбінгу; ✓ запобігає забрудненню поверхні; ✓ 4 міцні ручки для зручного захоплення.
Конструкція - ✓ надувна камера поміщена в чохол з армованої тканини ПВХ, виконує роль пневмокаркаса; ✓ покриття мінімізує тертя зповерхнею при ковзанні, що дозволяє розвивати більшу швидкість; ✓ камера пом'якшує удари під час падіння або зіткнення, знижує можливість травми до мінімуму.
Діаметр - 142 см.
Кількість місць - 1 місний.
Увага - враховуючи специфіку надувного товару, гарантія на дрібні проколи НЕМОЖЛИВА! Адже після відкриття коробки, губиться гарантія від виробника, ми не можемо брати на себе відповідальність за дотримання правил експлуатації.
Серія - 1-місний трикутник.
Варіанти - Великий.
Клапан швидкодіючий клапан: ✓ не випускає повітря назад; ✓ швидко наповнює камеру повітрям.
Додаткові бонуси✓ надпотужні ручки для зручного використання; ;кріплення для троса: ✓дає можливість кріплення тюбінгу до снігоходів, підйомників і т.д.
Насос для накачування - ні (рекомендований насос Intex 68612).

Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Святили та сніжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Святили та сніжки и купити Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені

Тип Сани-тюбінг
Розміри діам.142см
Забарвлення зелений

* Технічні характеристики Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сани-тюбінг Bestway 39053 Зелені

Код товару: 194201
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 272789
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 272801
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →