Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD

Код товару: 112888
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD

Пральна машина Samsung WW60K42101WD/UA є відмінним варіантом для будь-якого будинку, адже вона має все необхідне, щоб забезпечити якісне прання практично будь-якої білизни, незалежно від типу тканини та з мінімальною витратою води та електроенергії. Місткість барабана машинки складає 6 кг, а сама вона відноситься до вузьких моделей і має розміри 600×850×450 мм. Працює машина досить тихо, вона обладнана довговічним керамічним нагрівачем та барабаном Diamond Drum.

Ціна: 17114 грн
шт

Опис товару Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD

Пральна машина SAMSUNG WW 60 K 42101 WDUA з 14 програмами для прання представлена ​​в стильному виконанні. Білий корпус обтічної форми доповнений великим люком з графітовим обрамленням і синім відливом, який при відображенні світла переломлюється в кольорову веселку. Завдяки такому дизайнерському рішенню пральна машина зможе стати «родзинкою» інтер'єру.

 

Генератор бульбашок

 

У цій пральній машині реалізовано технологію Eco Bubble™. Вона передбачає наявність у конструкції приладу спеціального генератора. Він перетворює засіб для прання на бульбашки, які безперешкодно і швидко проникають у волокна тканин, ефективно виводячи навіть найсильніші забруднення.Водночас знижується знос тканини та економиться електроенергія.

 

Інверторний двигун

 

Пральна машина SAMSUNG WW 60 K 42101 WDUA оснащена цифровим двигуном інверторного типу. Він витрачає менше електроенергії, ніж звичайні двигуни, що підтверджує клас А+++ з енергоефективності. Поряд із цим його термін служби становить понад 10 років, що наділяє прилад довговічністю. Не менш важливо – інверторний двигун знижує рівень шуму пральної машини на 5 дБ у режимі прання та на 3 дБ при віджиму білизни (порівняно з приладами, що працюють на звичайних моторах).

 

Бережне та швидке прання

 

Барабан пральної машини має плавний вигин та отвори зменшеногодіаметра. За рахунок цього забезпечується дбайливе прання речей, без пошкодження волокон та ризику швидкого утворення катишок.

 

Програма Quick Wash дозволить швидко прати речі. За її активації цикл займе трохи більше 30 хвилин. Такий варіант догляду за речами ідеальний для прання слабко забруднених речей та одягу, який необхідно освіжити.

 

Легкість у догляді

 

У техніці SAMSUNG WW 60 K 42101 WDUA реалізовано функцію Eco Drum Clean. З її допомогою відбувається ефективне очищення барабана, без використання хімічних речовин за допомогою води високих температур та пари. Пральна машина попередить вас, коли потрібно активувати цю функцію.

 

Якіснеполоскання

 

Представлена ​​пральна машина оснащена функцією Super Rinse+. При її активації до приладу подається додатковий об'єм води під час полоскання, а обертання барабана відбувається на вищій швидкості. За рахунок цього з речей ретельніше видаляються залишки миючих засобів. Такий варіант полоскання – оптимальне рішення при догляді за дитячим одягом та речами людей, чия шкіра схильна до появи алергічних реакцій.

 

Самодіагностика несправностей

 

Система Smart Check автоматично аналізує роботу пральної машини. При виявленні несправностей на дисплеї виводиться помилка. Синхронізувавши SAMSUNG WW 60 K 42101 WDUA зі своїм смартфоном, ви отримуватиметеінформацію про те, як усунути збої у роботі пральної машини. Для цього вам просто потрібно завантажити програму Samsung Smart Washer.

Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтіальна
Колір Білий/Хром
Максимальне завантаження, кг 6
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 60/45/85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 54/73 дБ
Програми Полоскання+віджимання
Віджимання
Ручне прання
Вовна
Верхній одяг
Інтенсивне прання Eco
Бавовна
Синтетика
Швидке прання
Дитячі речі
Щоденна
Видалення плям
Функції Вибір температури
Вибір обертів віджиму
Блокування від дітей
Вимкнення звуку
Інтенсивне прання
Замочування
Відстрочка
Додаткові можливості Залишкова вологість: 65%
Стандартний час прання: 135 хв (з технологією Bubble)
Температура прання: холодна вода, 20 ° С, 30 ° С, 40 ° С, 60 ° С, 95 ° С
Fuzzy Logic
Багатофункціональний поворотний перемикач Jog Dial
Індикація блокування дверцят
Індикація часу, що залишився
Індикація циклу прання
Індикація відкладеного старту
Індикація несправностей
Захист від стрибків напруги
Контроль піноутворення
Захист від перегріву
Фільтр, що самоочищається
Система самодіагностики
Технологія Eco Bubble
Керамі
Вага, кг 56 кг

* Технічні характеристики Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина SAMSUNG WW60K42101WD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG WW60K42101WD

Код товару: 302525
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252118
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325799
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →