Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина AEG L6FBG49WC

Код товару: 113221
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Aeg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина AEG L6FBG49WC

Характеристика пральної машини: A 9кг 1400об/хв Окрема 57л Фронтальний Автоматичний Електронний; Колір білий; Електроживлення: 0.95кВтч A+++

Ціна: 37625 грн
шт

Опис товару Пральна машина AEG L6FBG49WC

 Подбайте про своє прання вдвічі ефективніше - це стильна пральна машина AEG Lavamat 6000 Series з технологією ProSense®, додаткова ємність 9 кг та чеські етикетки на панелі. Інтелектуальна система ProSense забезпечує оптимальний час та споживання прання залежно від розміру картриджа. Пральна машина також оснащена тихим та довговічним інверторним двигуном з 10-річною гарантією, Woolmark Blue Woolmark Certified Wool Program. Інші переваги включають SoftPlus для гладкого прання, м'який барабан ProTex, швидку 20-хвилинну програму або затриману функцію запуску. Ця пральна машина на 20% економічніша, ніж клас енергії A+++!

 
Продуктивність A+++ -20%:
Ця пральна машина до 20% більшеенергії, ніж найвищого класу на ринку, і +++ (порівняно з максимальною енергетичною ефективністю класу техніки +++ (EEI 46), розраховані відповідно до директиви ЄС 1061/2010).
 
Познайомтеся із звичайним класичним протектором:  
якісний одяг зроблений зношується, але повсякденний одяг потребує піклування про збереження його якості. Незалежно від того, чи є стіна однією сорочкою або повним наповненням, пральні машини AEG зменшать знос, правильно відрегулювавши мінімальну довжину програми та витрату води та енергії, необхідну для ретельного очищення. Підтримує найкращий зовнішній вигляд одягу.
 
Економія одягу, води таенергії:
технологія ProSense® автоматично зважує кожен пакет для налаштування програми. Потім датчики коригують точну довжину прання, щоб забезпечити оптимальний догляд кожного одягу. Таким чином, ваша білизна завжди буде отримувати це нове, нове почуття та заощадити вам воду та енергію.
 
Насолоджуйтесь почуттям м'якого одягу:
Ця пральна машина пропонує результати, які ви помітите, як тільки закінчиться останній віджимання. Оскільки SoftPlus гарантує, що пом'якшувач тканини досягає всіх частин тканини, він допомагає вашому одязі бути м'якшим, шовковистішим і гладкішим, ніж будь-коли раніше, захищаючи волокна і збільшуючи термін служби кожногопредмет одягу.
 
Подбайте про свою улюблену білизну:  
пральна машина автоматично регулює час, витрати води та електрику для кожної партії прання. Технологія ProSense ™ надійно ставиться до вашого одягу і значно знижує знос завдяки надмірному очищенню.

Пральна машина AEG L6FBG49WC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина AEG L6FBG49WC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина AEG L6FBG49WC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина AEG L6FBG49WC

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір біла
Максимальне завантаження, кг 9кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400
Габариты (ШxГxВ) 60/66/85 см
Клас прання А
Клас віджимання А
Рівень шуму 51/75 дБ
Програми Швидке прання +
Делікатне прання +
Об'ємні речі +
Віджимання +
Полоскання +
Попереднє прання +
Ручне прання +
Синтетика +
Злив +
Змішана білизна +
Спорт +
Таймер відстрочки +
Бавовна +
Вовна +
Функції Захист від дітей
Захист від протікання
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Контроль піни
Автобалансування

* Технічні характеристики Пральна машина AEG L6FBG49WC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина AEG L6FBG49WC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AEG L6FBG49WC

Код товару: 295483
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH WAL 28QHOME 38485 грн
Код товару: 334236
На замовлення, 1-3 дні
AEG L8FNC68SP 39259 грн
Код товару: 317081
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WAV 28K00CS 40678 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →