Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Samsung VR20M7070WD

Код товару: 113969
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Samsung VR20M7070WD

За допомогою фірмової програми, сумісної з iOS та Android ви отримуєте доступ до розширених функцій пилососа: виставлення графіка прибирання, відстеження прогресу очищення в реальному часі, перегляд історії прибирань за час вашої відсутності. За допомогою функції Point Cleaning ви зможете самостійно спрямовувати пилосос для збирання випадково розсипаної крупи, піску в передпокої та іншої сміття. Пилосос оснащений розширеною до 290 мм циліндричною щіткою, забезпечить ефективніше видалення пилу за один прохід.

Ціна: 22876 грн
шт

Опис товару Порохотяг Samsung VR20M7070WD

 Робот-пилосос SAMSUNG VR20M7070WD/EV розроблений у рамках сучасної концепції «розумного будинку». Прилад стане ідеальним рішенням для автоматизації процесу прибирання будь-якого типу покриття для підлоги, включаючи ламінат, плитку, паркет, ковролін і навіть килим з високим ворсом. Компактний помічник висотою всього 97 мм легко добереться до найважчих місць, ефективно прибираючи забруднення навіть під кріслом і навколо меблевого гарнітура. Традиційно для подібних продуктів, пилосос виконаний у «дисковому» форм-факторі та укомплектований спеціальною док-станцією для автоматичної підзарядки. Вбудований акумулятор забезпечить автономну роботу пристрою протягом 90 хв, чого буде більш ніждостатньо для повноцінного прибирання довкола будинку. Зі збільшеною потужністю всмоктування до 20 Вт робот-пилосос забезпечить якісне видалення сміття на твердих підлогах та ковроліні. Оснащений розумною системою визначення типу підлогового покриття, він автоматично підвищує силу всмоктування для захоплення сміття в ворсі. Як пилозбірник у приладі застосований циклонний контейнер ємністю 0.3 л. Принцип роботи пилососу побудований за технологією CycloneForce. Вона забезпечує концентрацію всього зібраного сміття та пилу всередині контейнера, запобігаючи забиванню фільтра. Для найбільш якісного прибирання вибирайте один із 3 режимів потужності пилососу та будь-який із 3 сценаріїв роботи. А повністю автоматизуватипроцес очищення підлог дозволить інтелектуальний режим увімкнення за розкладом. Використовуйте фірмовий пульт дистанційного керування для точкового прибирання приміщення. За допомогою функції Point Cleaning ви зможете самостійно спрямовувати пилосос для збирання випадково розсипаної крупи, піску в передпокої та іншої сміття. Встановіть фірмовий додаток, сумісний з iOS та Android, та отримайте доступ до розширених функцій свого розумного помічника. Виставляйте графік прибирання, відстежуйте прогрес очищення в реальному часі та переглядайте історію прибирань за вашої відсутності.

Порохотяг Samsung VR20M7070WD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Samsung VR20M7070WD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Samsung VR20M7070WD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Samsung VR20M7070WD

Тип прибирання суха
Система фільтрації немає даних
Тип вакуумного очищувача контейнер
Об'єм пилососного очищувача немає даних
споживана потужність 130 Вт
Регулятор потужності немає даних
Довжина мережевого шнура бездротовий
Всмоктувальна труба ні
Турбо є
Рівень шуму 77 дБ
Додаткові форсунки включені немає даних
додаткова інформація немає даних
Функції та можливості Програми: автоматична, ручна, лазерна указка, пляма, турбо, щоденна
Вага 4.3 кг
Забарвлення чорний/бежевий
Розміри 340 x 97 x 348 мм

* Технічні характеристики Порохотяг Samsung VR20M7070WD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Samsung VR20M7070WD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung VR20M7070WD

Код товару: 213412
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 19429
На замовлення, 1-3 дні
Bosch GAS 25 23908 грн
Код товару: 24480
На замовлення, 1-3 дні
Makita 446LX 24080 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →