Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Philips FC6408/01

Код товару: 114048
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Philips FC6408/01

Тип пилососу: Акумуляторний, Вертикальний; Тип пилозбірника: Контейнер, Циклонна система; Тип збирання: Суха, Волога; Потужність споживана: 18 Вт; Об'єм пилозбірника: 0.6 л; Насадки: Щілинна насадка, Турбощітка (Для вбирання вовни), Для вологого прибирання;

Ціна: 9374 грн
шт

Опис товару Порохотяг Philips FC6408/01

 Сучасний пилосос 3 в 1 Philips PowerPro Aqua FC6408/01 стане чудовим помічником для щоденного прибирання будь-якої складності. Цей пилосос ідеально підходить для всіх типів покриттів для підлоги - він не тільки ефективно видалить пил на відкритих ділянках, але і з легкістю дістанеться до важкодоступних кутів вашого будинку. Також, дана модель дозволяє проводити вологе прибирання підлоги та навіть очищення килимових покриттів.

 
Технологія PowerCyclone PowerCyclone - це сучасна розробка, яка дозволить вам досягти ідеальних результатів прибирання. Коли потік повітря потрапляє в циклонну камеру і посилюється в повітроводі, відбувається відокремлення частинок пилу від повітря. Виходить, що абсолютно весь пил, бруд іалергени залишаються в контейнері пилососа, а ви і ваша сім'я дихайте виключно чистим повітрям.
 
Вологе прибирання Представлена ​​модель пилососа оснащена спеціальною насадкою для вологого прибирання. Її в будь-який момент можна від'єднати від основи, щоб швидко перемикатися між сухим та вологим прибиранням. Дана насадка здатна контролювати кількість води, що надходить. Така можливість допомагає влаштуванню оптимально підбирати кількість вологи для того чи іншого типу покриттів.

Порохотяг Philips FC6408/01 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Philips FC6408/01 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Philips FC6408/01 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Philips FC6408/01

Тип прибирання Суха/волога
Система фільтрації Циклонна
Тип вакуумного очищувача Контейнер
Об'єм пилососного очищувача 0.6 л
споживана потужність 18 Вт
Регулятор потужності На ручці
Всмоктувальна труба Телескопічна
Турбо є
Рівень шуму 83 дБ
Додаткові форсунки включені Для вологого прибирання, Турбощітка (для прибирання вовни), Щілинна насадка
додаткова інформація Площа підлоги, що очищається, при одному заповненні резервуара: 50 м2 Технологія PowerCyclone Автовідключення
Функції та можливості Акумулятор
Вага 3.6 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Philips FC6408/01 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Philips FC6408/01

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips FC6408/01

Код товару: 8965
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112512
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH BBH 21621 9589 грн
Код товару: 151587
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →