Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RS68A8820B1

Код товару: 324890
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RS68A8820B1

Холодильник Samsung RS68A8820B1 - окремостоящий двокамерний холодильник Side-by-side з бічним розташуванням морозильної камери та електронним керуванням.

Ціна: 53406 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RS68A8820B1

Холодильник Samsung RS68A8820B1 - окремостоящий двокамерний холодильник Side-by-side з бічним розташуванням морозильної камери та електронним керуванням.
 
Двокамерний холодильник-морозильник: практичність та елегантність
Унікальний 2-дверний холодильник-морозильник із технологією No Fros, яка дозволяє забути про необхідність розморожування, інноваційною системою Smart Трансформер 5-in-1 та технологією TWIN Cooling Plu, це дуже місткий, сучасний та надзвичайно корисний прилад. Ширина холодильника дозволяє зберігати всередині ще більше продуктів. Двокамерний холодильник - це пристрій, який забезпечує чудову функціональність і виняткову елегантність, прихована всучасній стилістиці та сучасні розірвані в ній застосовані задовольнять навіть найвибагливіших користувачів!
 
Цілком No Frost
Розморожування холодильника – це минуле. Завдяки технології NoFrost усередині пристрою не накопичується іній. Тому вам більше не доведеться позичати собі голову одним із традиційних елементів підтримки пристрою холодильник піклується про це за Вас!
 
Компресор-інвертор
Компресор інвертора забезпечує менші коливання температур, ніж звичайне компресо, завдяки чому пристрій працює ефективніше. Інноваційний компресор також економічніший, що дозволяє зменшити рахунки заелектрика.
 
Twin Cooling Systems
2 незалежні системи охолодження у вигляді 2-х окремих випарників для холодильної та морозильної камери- це сучасні рішення, що змушують нас запахи всередині пристрою не проникають. Це також найкращі умови зберігання продуктів у кожній частині пристрою.
 
Світлодіодне освітлення
Світлодіодне освітлення - це сучасні та енергоефективні рішення, що робить його легшим, можна помітити, що продукти, що зберігаються в холодильнику. Забезпечує більше світла, ніж традиційні лампи розжарювання, споживаючи менше енергії.
 
Скринька для овочів та фруктів
Спеціальні коробки для овочів та фруктів дозволяють зберігатийого у оптимальних умовах. Виділено зону для овочів та фруктів, а також сприяння організації простору всередині холодильної камери.
 
Електронний дисплей
Сучасний і простий у використанні електронний дисплей робить налаштування бажаних функцій або температури по-дитячому простий, і дані легко доступні та читаються. Вміло вписаний у пристрій дисплей надає йому сучасного вигляду.
 
Функції швидкого охолодження та заморожування
Якщо ви хочете якнайшвидше охолодити або заморозити нові продукти, вони йдуть несподівані гості або потрібно заморозити велику порцію їжі, використовуйте функцію швидкого охолодження або заморожування. Вони дозволять швидше зменшититемператур, нещодавно заставлених товарів в окремі осередки і зберегти їх смак та поживні речовини.
 
Режим відпустки
Ви їдете у відпустку чи відпустку? Протягом тривалого часу Тебе не буде вдома? Переведіть холодильник у режим відпустки! Він дозволить підтримувати нормальну роботу морозильної камери, перемикаючись холодильник у режим економії енергії. Не забудьте попередньо спорожнити камеру холодильника.
 
Smart Трансформер 5 в 1
Завдяки технології Twin Cooling Plus Samsun, холодильником та морозильною камерою можна керувати окремо. Таким чином, ви можете перемикатися між 5 інтелектуальними режимами, щоб оптимізувати використання простору таекономії енергії. Просто перетворите морозильну камеру на холодильні, щоб зберігати більше свіжих продуктів. Вимкніть холодильник або морозильник, щоб заощадити енергію. Або скористайтеся морозильною камерою як невеликий холодильник.

Холодильник Samsung RS68A8820B1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RS68A8820B1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RS68A8820B1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RS68A8820B1

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Side-by-side
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Збоку
Загальний об'єм, л 634 л
Об'єм холодильника, л 409 л
Обсяг морозильної камери, л 225 л
Колір Графіт
Керування Електронне
Єнергоспоживання Клас енергоспоживання (new): F
Споживання енергії на рік: 395 кВт*год.
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Удароміцне скло
Рівень шуму 36 дБ
Потужність заморожування 5 кг/добу
Додаткові можливості Інверторний компресор
Приховані дверні ручки
Режим відпустки
Мультизону
Полиця для пляшок
Диспенсер
Індикатор закриття дверцят
Швидке охолодження
Динамічне охолодження
Автоматичне розморожування
Швидка заморозка
Генератор льоду
LED освітлення
LED дисплей
Габарити (ШxГxВ) 91 x 72 х 178 см
Вага 113 кг
Країна-виробник Корея

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RS68A8820B1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RS68A8820B1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RS68A8820B1

Код товару: 228264
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 91698
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGN 49LB30U 54223 грн
Код товару: 91703
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →