Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA

Код товару: 228264
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA

Холодильник з морозильною камерою • окремий • А+ • холодильна камера: 403 л • морозильна камера: 238 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 91,2x178x71,6 см • нержавіюча сталь.

Ціна: 54094 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA

Дизайн за технологією SpaceMax Тепер у вашому розпорядженні ще більше місця всередині холодильника, адже корисний об'єм моделі становить 641 літр. Холодильник запроектований SpaceMax, у якому унікальне рішення для теплоізоляції дозволяє зменшити товщину корпусу. Завдяки цьому енергоефективна модель має великий корисний об'єм робочих камер, а зовнішні розміри не відрізняються від габаритів інших подібних холодильників. Система Smart Conversion Адаптуйте холодильник із вашими потребами, використовуючи один із п'яти режимів роботи. Наявність технології Smart Conversion дозволяє перетворювати морозильну камеру на холодильник і отримувати більше місця для зберігання продуктів. Вимкніть одне з відділень, щобвикористовувати менше електроенергії. Або налаштуйте холодильник так, щоб для охолодження працювала морозильна камера. Технологія Twin Cooling Plus Продукти у холодильнику довше зберігають свою вологість та свіжість, адже модель підтримує технологію Twin Cooling Plus. Незалежні випарники та терморегулятори оптимізують вологість та температуру, тому їжа практично не втрачає соковитості та смаку. Таким чином, овочі, фрукти, зелень та інші інгредієнти довше залишаються свіжими, які запахи не змішуються. Інтеграція стилю в інтер'єр Створіть на кухні стильний інтер'єр гармонійно поєднуючи холодильник з меблями. Дизайн моделі ідеально підходить для сучасної побутової техніки та гарнітурів, томухолодильник однаково добре виглядає і коли вбудований у меблі, і коли окремо. Плоскі двері, приховані ручки та дисплей формують лаконічний дизайн моделі, а плоска повинна полиця та контейнери сірого відтінку дозволяють ідеально завершити стиль кухні. Плоска форма трубопроводу У холодильнику встановлений плоский повітропровід, який забезпечує більше місця для зберігання продуктів. Тонкий отвір для вентиляції скорочує мертве місце, при цьому провітрює і охолоджує робочу камеру так само ефективно, як і звичайний трубопровід. Таким чином, у холодильнику є більше місця для їжі, а продукти зберігаються у найкращих умовах. Просте та доступне управління Стильний та простий блокуправління розташований усередині холодильника на невеликій висоті, щоб до нього можна було легко дістати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з великими символами добре видно, а зміни налаштувань досить легких дотиків. Компресор із цифровим інвертором Ваш новий холодильник працює тихо та споживає мало енергії, адже в ньому встановлений цифровий інвертор. У порівнянні із звичайними компресорами компресор із цифровим інвертором налаштовує швидкість роботи автоматично, залежно від необхідності охолодження. Таким чином, холодильник генерує менше шуму (всього 38 дБ), а також відповідає новим стандартам енергоефективності та споживає менше електрики.

Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Холодильник із морозильною камерою
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери збоку (Side-by-Side)
Загальний об'єм, л 641 (корисний)
Об'єм холодильника, л 403
Обсяг морозильної камери, л 238
Колір Сірий
Керування електронне
Єнергоспоживання електронне
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Рівень шуму 38 дБ
Габарити (ШxГxВ) Ширина, см:
91,2

Висота, см:
178

Глибина, див:
71,6
Вага 112 кг

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RS66A8100S9/UA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RS66A8100S9/UA

Код товару: 91698
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGN 49LB30U 54223 грн
Код товару: 91703
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146780
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser EKK 60174 54911 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →