Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RB31FERNDEF

Код товару: 49214
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RB31FERNDEF

Тип холодильник з морозильником
Розташування окремо стоїть
Розташування морозильної камери знизу

Ціна: 22532 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RB31FERNDEF

 У холодильниках Samsung із нижньою морозильною камерою внутрішній об'єм організований максимально ефективно. Завдяки таким елементам, як висувна полиця Easy Slide, та ящик морозильника Full Open Box, можна легко і швидко класти та діставати продукти з холодильника, не марнуючи часу. А новий інверторний компресор допоможе заощаджувати електроенергію. Завдяки 10-річній гарантії на компресор Ви можете бути впевнені, що такий холодильник радуватиме Вас багато років.

Максимальне використання простору та зручний доступ до продуктів
Дістати упаковку йогурту із глибини холодильника - завдання не просте, оскільки шлях зазвичай перекривають різні продукти. Один неправильний рухможе призвести до розбитої баночки з огірками або, наприклад, до зіпсованого на торті крему. Висувна полиця Easy Slide, закріплена на оборотних шарнірах, вирішує цю проблему. Висунувши поличку Ви отримуєте зручний доступ до всіх продуктів на ній, навіть до тих, що стоять біля задньої стінки холодильної камери.
Економія енергії, тиха робота та десятирічна гарантія
На відміну від звичайних компресорів, які постійно вмикаються та вимикаються, компресор Samsung з цифровим інвертором змінює режим роботи а залежно від вологості та Ваших звичок щодо використання холодильника. Це допомагає підтримувати більш рівномірну температуру, зменшує зношування компресора і зводить до мінімуму шум під часроботи. При цьому Ви можете зменшити витрати на електроенергію та скористатися 10-річною гарантією.
Зручна конструкція ящика морозильної камери
Завдяки відкритій конструкції ящика Full Open Box з морозильної камери цього холодильника дуже зручно діставати продукти, навіть такі габаритні, як велика коробка морозива. Ящик повністю висувається, навіть якщо дверцята відчинені лише на 90 градусів.
Охолоджуйте більше напоїв одночасно
Широкі та глибокі бічні полички Big Guard на дверцятах холодильника дозволяють одночасно охолоджувати велику кількість напоїв. На дверцятах легко можна розмістити великі пакети молока та соку, або два ряди банок, пляшок.
ВерхняLED-підсвічування
Світлодіоїдна (LED) підсвічування, розташована на верхній стінці холодильної камери, світить так яскраво, що знайти будь-який продукт у холодильнику - пара дрібниць. Завдяки цьому Вам не доведеться довго тримати дверцята відчиненими, що теж допомагає заощадити електроенергію.
Технологія True No Frost
Технологія True No Frost від Samsung забезпечує рівномірне охолодження продуктів без надмірного заморожування та утворення крижаної скоринки. Завдяки цьому Ваші продукти завжди зберігатимуть свіжість, придатність та апетитний вигляд. Крім того, рівний температурний режим використовує менше електроенергії та збільшує довговічність системи охолодження.

Холодильник Samsung RB31FERNDEF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RB31FERNDEF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RB31FERNDEF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RB31FERNDEF

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника холодильник із морозильником
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 310 л
Об'єм холодильника, л 212 л
Обсяг морозильної камери, л 98 л
Колір бежевий
Керування електронне
Єнергоспоживання клас A+ (299 кВтг/рік)
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості н.д.
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму до 39 дБ
Потужність заморожування н.д.
Додаткові можливості суперзаморозка, індикація температури
Габарити (ШxГxВ) 59.5x66.8x185 см
Вага 65 кг

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RB31FERNDEF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RB31FERNDEF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RB31FERNDEF

Код товару: 260375
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348687
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326420
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →