Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Beko RCNA 406I35XB

Код товару: 326420
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Beko RCNA 406I35XB

Холодильник Beko RCNA 406I35XB - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери, загальним об'ємом 362 літри та сенсорним керуванням.

Ціна: 22618 грн
шт

Опис товару Холодильник Beko RCNA 406I35XB

Холодильник Beko RCNA 406I35XB - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери, загальним об'ємом 388 літрів і сенсорним керуванням.
 
Унікальна технологія зберігання продуктів
Холодильник має спеціальний відсік для овочів та фруктів. Інноваційна технологія HARVESTFresh створює підсвічування трьох відтінків, які імітують добовий сонячний цикл освітлення. За рахунок цього всередині овочів та фруктів довше зберігається повний набір вітамінів та мікроелементів. Ви отримуватимете повноцінне харчування не гірше, ніж якби ви збирали врожай прямо перед подачею на стіл.
 
Система охолодження NeoFrost
Звична всім система No Frost у холодильнику отрималасвій розвиток. Виробник потурбувався не лише про те, щоб охолодження не супроводжувалося появою льоду чи інею на поверхнях холодильника. Подвійна система вентиляції унеможливлює змішування холодного повітря в різних камерах. За рахунок цього ви можете зберігати будь-які продукти в повній впевненості, що десерт у холодильнику не пахне замороженою рибою. Ідеальна система зберігання для практичних господарів.
 
Свіжість - запорука здоров'я

Чим довше продукти залишаються свіжими, тим більше користі від їх вживання. Також це питання безпеки та стану здоров'я. Термін зберігання м'яса та риби в холодильнику збільшено вдвічі. За рахунок особливої ​​конструкції відсіку CoolRoomстворюються оптимальні умови, які трохи вищі за точку замерзання. При цьому продукти не втрачають свій смак та текстуру, проте розмноження на них шкідливих мікроорганізмів виключається і зводиться до мінімуму ймовірність псування.

 
Економічна робота

Крім того, що холодильник Beko RCNA 406I35XB економічний сам по собі, про що говорить клас ефективності споживання електроенергії А++, так є ще й додаткові способи зменшити витрату енергії. Якщо ви залишаєте будинок на тривалий термін (на кілька днів або більше), то є можливість активувати режим відпустки для холодильника. Відпочиватимете не тільки ви, а й ваша техніка. Зменшиться продуктивність роботи системиохолодження, температура всередині камер зберігається на потрібному рівні.

 
Режим відпустки
Додаткова економія електроенергії
Збираючись у відпустку, дозвольте відпочити і своєму холодильнику. У режимі відпустки вимикається холодильна камера, але залишається увімкненою морозильник. Так що заморожені продукти чудово зберігаються, а ви заощаджуєте на електроенергії.

Холодильник Beko RCNA 406I35XB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Beko RCNA 406I35XB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Beko RCNA 406I35XB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Beko RCNA 406I35XB

Встановлення Отдельностоящий
Тип холодильника Двухкамерный
Система охолодження Neo Frost
Розташування морозильної камери Нижнее
Загальний об'єм, л 362 л
Об'єм холодильника, л 223 л
Обсяг морозильної камери, л 109 л
Колір Нижнее
Керування Сенсорное
Єнергоспоживання Класс энергопотребления: A++
Потребление энергии в год: 282 кВт*ч
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Ударопрочное стекло
Зона свіжості Есть
Можливість перевішування двері Есть
Рівень шуму 40 дБ
Потужність заморожування 6 кг/сутки
Додаткові можливості Климатический класс: SN, N, ST, T
Индикатор закрытия дверцы
Скрытые дверные ручки
Режим отпуска
Защита от детей
Индикация температуры
Быстрое охлаждение
Динамическое охлаждение
Автоматическая разморозка
Быстрая заморозка
LED дисплей
LED освещение
Габарити (ШxГxВ) 59.5 x 67 х 202.5 см
Вага 76 кг
Країна-виробник Румыния

* Технічні характеристики Холодильник Beko RCNA 406I35XB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Beko RCNA 406I35XB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beko RCNA 406I35XB

Код товару: 237946
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 238053
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KUL 15ADF0 22747 грн
Код товару: 342216
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →