Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T

Код товару: 231415
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Домашні кінотеатри Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T

Саундбар • потужність: загальна 180 Вт • кількість каналів: 2.0 • кількість смуг: 2 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n • Bluetooth: Bluetooth

Ціна: 15695 грн
шт

Опис товару Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T

 Наповніть свій простір звуком з будь-якої точки в кімнаті Звучання навколо вас Насолоджуйтесь прослуховуванням тонких нюансів, музики або фільмів. Два бічні рупорні динаміки S60T Soundbar і технологія Samsung Acoustic Beam дозволять вам насолодитися широким спектром наповнення кімнати звуком. Система all-in-one Для цілісного звуку все, що потрібно, знаходиться в одній звуковій панелі. Система all-in-one має два сабвуфери та твітери, вбудовані в її тонку раму, тому ви можете розмістити її в будь-якому місці кімнати, щоб насолодитися чистим звуком. Майстерність за межею звуку Звукова система, призначена для вашої оселі, оформлена текстилем з геометричною текстурою, яка не підвладна часу.Унікальний стиль звукової панелі поєднує в собі природний вираз із розмірністю та довговічністю. Текстура та вигнутий дизайн у поєднанні з передовими технологіями відповідають винятковому відчуттю наповнення приміщення звуком. Готовий почути вашу команду Легко керуйте своєю музикою, отримуйте інформацію та керуйте своїм днем ​​без допомоги рук. Чи не можете згадати назву пісні? Попросіть помічника зіграти щось, просто сказавши кілька рядків тексту пісні. Будь-яка музика і контент у вас в настрої, S61T завжди готова вас почути. Режим музики Слухайте музику так, як замислювалися її творці. Музичний режим, що поєднує в собі інновації в галузі звуку та творчийпідхід з боку продюсерів та виконавців, дозволяє вам просто підключити свій мобільний телефон до звукової панелі, щоб розпізнавати та оптимізувати те, що ви граєте, тому його якість зберігається протягом усієї вечірки.

Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Домашні кінотеатри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Домашні кінотеатри и купити Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T

Тип акустичних систем Саундбар
Підтримувані формати AAC, MP3
Входи 2.0
Загальна потужність потужності 180 Вт
Роз'єми й інтерфейси Оптичний вхід
Розміри 764х68х125
Вага 2,я

* Технічні характеристики Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Домашній кінотеатр Samsung HW-S61T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung HW-S61T

Код товару: 346673
На замовлення, 1-3 дні
SAMSUNG HW-S800B 16770 грн
Код товару: 317006
На замовлення, 1-3 дні
Samsung HW-Q990B 46741 грн
Код товару: 154355
На замовлення, 1-3 дні
Samsung HW-Q90R 61017 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →