Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T

Код товару: 231414
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Домашні кінотеатри Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T

Саундбар потужність: загальна 180 Вт кількість каналів: 2.0 кількість смуг: 2 Wi-Fi: 802.11 b/g/n Bluetooth: Bluetooth.

Ціна: 14878 грн
шт

Опис товару Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T

 Оточіть себе звуком

Бічний рупорний динамік з технологією акустичних променів
Насолоджуйтесь найтоншими нюансами музики або звуковим супроводом фільмів. Два рупорні динаміки саундбару S60T та технологія акустичних променів дозволять вам відчути високу якість звуку, що заповнює весь простір кімнати.

Об'ємний звук у саундбарі з дизайном "все в одному"
"Все в одному"
Все, що вам потрібно для повноцінного звуку високої якості, це один саундбар. Система "все в одному" оснащена двома вбудованими в елегантний корпус низькочастотними динаміками та твітерами, так що ви можете встановити саундбар у будь-якому місці кімнати та насолоджуватися чистим високоякісним.звуком.

За чудовим звуком стоїть майстерність дизайнерів
Текстиль від компанії Kvadrat
Акустична система створена, щоб стати частиною інтер'єру вашого будинку. Вдягнений у текстиль від компанії Kvadrat, саундбар є гармонійним поєднанням чудового природного звуку, дизайну та надійності. Текстура та плавні контури у поєднанні з інноваційними технологіями створюють незабутні відчуття від звуку, що заповнює весь простір кімнати.

Готовий виконувати ваші голосові команди
Вбудований голосовий асистент (Доступність цієї функції може залежати від регіону продажу. Перевірте це перед використанням.)
Простий спосіб управління музикою, отримання інформації таконтроль вашого порядку дня в режимі "hands-free". Чи не можете згадати назву треку? Попросіть асистента Alexa щось відтворити, промовивши кілька слів тексту цієї пісні. Неважливо, який жанр музики чи контент вам необхідний, S60T готовий почути вас.

Слухайте музику так, як вона замислювалася
Музичний режим
Слухайте музику у вигляді, у якому композитор хотів би представити її слухачам. Завдяки збалансованому поєднанню акустичних інновацій з креативом продюсерів та артистів, Музичний режим дозволяє просто підключити ваш мобільний телефон до саундбару та останній розпізнає та оптимізує музику з телефону так, що її якість повністю збережеться та вечіркапродовжиться вже під музику від саундбару.

Оптимізований звук для кожної сцени
Адаптивний звук
Саундбар Samsung аналізує звуковий сигнал та автоматично оптимізує звуковий супровід кожної сцени. Адаптивний звук дозволяє покращити чутність голосів акторів навіть за низького рівня гучності, коли зазвичай голоси ледве чутно.

Більше басу за вашим бажанням
Підтримка бездротового сабвуфера
Провід не завадить вам насолодитися музикою. Встановіть бездротовий сабвуфер у будь-якому місці вашої кімнати та оточіть себе потужними та глибокими басами.

Все багатство звуку доступне і без проводів
Підтримка бездротової тилової акустики
Комплект бездротової тиловоїакустики перетворює саундбар на систему об'ємного звуку без зайвих проводів**. Разом з цим саундбаром ви можете створити багатоканальну аудіосистему та насолоджуватися об'ємним звуком під час перегляду телевізора.

Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Домашні кінотеатри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Домашні кінотеатри и купити Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T

Тип акустичних систем Саундбари
Підтримувані формати AAC, OGG, AIFF, MP3, FLAC, WAV, ALAC
Входи 5.1
Загальна потужність потужності 180 Вт
Роз'єми й інтерфейси Входи
HDMI
Цифровий оптичний вхід
Бездротові інтерфейси
Bluetooth
Wi Fi
Розміри 764 x 68 x 125 мм
Вага 2.9 кг

* Технічні характеристики Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Домашній кінотеатр Samsung HW-S60T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung HW-S60T

Код товару: 346673
На замовлення, 1-3 дні
SAMSUNG HW-S800B 16770 грн
Код товару: 317006
На замовлення, 1-3 дні
Samsung HW-Q990B 46741 грн
Код товару: 154355
На замовлення, 1-3 дні
Samsung HW-Q90R 61017 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →