Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий

Код товару: 332687
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SILVER KNIGHT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні рюкзаки Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT

Ціна: 661 грн
шт

Опис товару Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий

 Тактичний рюкзак носять за допомогою короткої ергономічної ручки через плече, а також на спині. Наявність напівавтоматичної застібки (фастекса) дозволяє максимально швидко від'єднати рюкзак від основної лямки у разі потреби. У тактичному рюкзаку є містке основне відділення, об'ємна фронтальна кишеня, велика задня кишеня, що прилягає до стінки рюкзака. Задню кишеню можна використовувати під питну систему. На фронтальній кишені розташована зовнішня кишеня на блискавці. В основному відділенні знаходиться внутрішня кишеня. На передній частині рюкзака є також еластична петля для фіксації та перенесення того чи іншого елемента спорядження.забезпечує якісну вентиляцію. Головна відмінність даного рюкзака від інших у тому, що він створений з урахуванням особливостей модульної системи кріплення Molle. На фронтальну кишеню та бічні стінки рюкзака нашиті нейлонові стропи, які розділені на модулі та призначені для перенесення тактичного, вантажного чи бойового спорядження. Завдяки цьому закріпити необхідне спорядження на тактичному рюкзаку можна саме так, як це зручно бійцю чи спортсмену. Це дуже важливо під час походів, в екстремальних умовах, у процесі тактичної підготовки. Практичність та довговічність рюкзака забезпечує оптимальне поєднання тканин – поліестеру та нейлону. Рюкзак стійкий до деформацій тазабруднень, водонепроникний і відрізняється підвищеною міцністю. Бігунки на блискавці досить великі, тому розстібати та застібати кишені легко навіть у рукавичках.

Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні рюкзаки и купити Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий

Тип Рюкзаки
Том, л до 10
Матеріал Оксфорд

* Технічні характеристики Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Рюкзак тактичний (Сумка-слінг) з однією лямкою SILVER KNIGHT (TY-098) 7л оливковий

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →