Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES

Код товару: 192054
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

TRX петлі та навчальні системи Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES

Якщо ви хочете мати сильні функціональні м'язи, використовуйте у своїх тренуваннях гумові петлі! Ручка для тренувань із гумовими петлями POWER BAND HANDLES TA-5731 – зробить їх використання максимально комфортним.

Ціна: 401 грн
шт

Опис товару Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES

 Призначення

Ручка призначена для виконання різних тягових вправ на блочних тренажерах. Основне застосування - комплексний розвиток практично всіх м'язів спини. Також її можна використовувати для розгинання на трицепс або згинання на біцепс, якщо коротка рукоятка в даний момент зайнята або її просто немає.
 
Використовуючи тренажери з верхнім та нижнім блоком, можна значно розширити свій тренувальний комплекс. Це і верхні потяги до грудей або за голову, і горизонтальні - до пояса, і навіть імітація станової на нижньому блоці. Можливість змінювати ширину хвата та його вигляд (прямий, зворотний) дозволяє зміщувати акцент вправи на різні пучки м'язів.
 
Описснаряда
Для виготовлення цього аксесуара використовується високоякісна хромована сталь, що дозволяє тренуватися зі значним навантаженням. Завдяки поліуретановим накладкам, рівномірно розташованим по всій її довжині, рукоять не ковзає в руках, що забезпечує надійний хват. Підвіс, що обертається, сприяє збереженню вектора навантаження «блок-трос-кисті рук» під час виконання вправи. За рахунок цього трос тренажера не згинається, що продовжує термін його експлуатації, а саму рукоятку не викручує з рук атлета.
 
Злегка зігнуті кінці ручки дозволяють при виконанні вправ широким хватом тримати кисті рук прямо, знімаючи непотрібне навантаження із зап'ясть, іатлет може зосередитись на роботі м'язів, які він тренує.
 
Така ручка потрібна в будь-якому місці, де використовуються блочні тренажери, чи то великий фітнес-центр, чи домашній спортивний куточок.
 
Переваги
Високоякісні матеріали гарантують тривалу експлуатацію.
Ергономічна конструкція забезпечує комфорт тренувань.
Невисока ціна приносить задоволення від покупки.

Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції TRX петлі та навчальні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу TRX петлі та навчальні системи и купити Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES

Тип Ручка для тренувань із гумовими петлями
Розмір 16х17х2, 5 см
Матеріал Метал
Призначення Для спрощення тренувань із гумовими петлями
додаткові характеристики Деталі: насічки на робочій частині (хват)

* Технічні характеристики Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ручка для тренувань із гумовими петлями (1шт) Record TA-5731 POWER BAND HANDLES

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →