Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052

Код товару: 310982
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Поливні форсунки Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052

Будь-які рослини необхідно поливати та обробляти різними розчинами протягом усього сезону. Їх треба зрошувати, підгодовувати, захищати від хвороб та лікувати, якщо вони захворіли.

Ціна: 59 грн
шт

Опис товару Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052

 Будь-які рослини необхідно поливати та обробляти різними розчинами протягом усього сезону. Їх треба зрошувати, підгодовувати, захищати від хвороб та лікувати, якщо вони захворіли.

Розпилювач регульований 1/2" SLD використовується для ручного поливу невеликих газонів, городів, квітників, прибирання доріжок на прибудинковій території, миття садового інвентарю і техніки, прибирання приміщень. або хвороб, різними водорозчинними біостимуляторами та добривами.Як правило, брандспойт має кілька типів розпилення рідини, що дозволяє економічно і з високою точністю вирішувати різнізавдання щодо догляду за рослинами.
Брандспойт поливальний також можна використовувати, якщо необхідно вимити стіни та вікна, для прибирання та дезінфекції приміщень, територій, різних покриттів.
Насадка для поливу брандспойт Морква має 3 положення для регулювання форм

Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Поливні форсунки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Поливні форсунки и купити Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052

Тип струменя розпилення
Особливості Розпилювач регульований 1/2" SLD використовується для ручного поливу невеликих газонів, городів, квітників, прибирання доріжок на прибудинковій території, миття садового інвентарю та техніки, прибирання приміщень.
додаткові характеристики зручність та простота підключення
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Розпилювач регульований 1/2" SLD морква M-2-40052

Код товару: 310982
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 385395
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 385515
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →