Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue

Код товару: 181703
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue

Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см – класичний бюджетний варіант роллера зі спіненого поліпропілену. Його можна використовувати для витягування хребта, розслаблення м'язів та правильного виконання асан.

Ціна: 375 грн
шт

Опис товару Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue

 Призначення

Напівциліндр допомагає розвинути почуття балансу, задіяти навіть найдрібніші м'язи, які залишаються розслабленими під час занять з іншими тренажерами. З його допомогою можна опрацювати м'язи ніг, стегон та сідниць, а ще навчитися правильно виконувати асани в йозі. Зі спортінвентарем можна працювати людям будь-якого віку та комплекції. Він підходить для тренування в домашніх умовах та у спортзалі.
 
Опис
Напівциліндр зроблений із спеціального спіненого поліпропілену. Він зносостійкий, екологічний (без шкоди може контактувати навіть з їжею), має теплоізоляційні властивості – холод від підлоги з ним не страшний. Він не сплющується і не деформується, дужедовго служить та легко миється під проточною водою. Оптимальна довжина та діаметр інвентарю дозволяють легко класти на нього будь-яку частину тіла – ногу, руку, голову, шию чи спину.
 
Використання
Покладіть напівциліндр рівною поверхнею нагору і поставте на нього одну ногу, іншу розташуйте ззаду. Виконуйте глибокі присідання, торкаючись коліном підлоги та намагаючись утримати рівновагу, потім поміняйте ноги. Стати однією ногою на рівну поверхню, потім починайте нахиляти корпус вперед, а вільну ногу піднімати вгору, розставленими в сторони руками підтримуйте рівновагу. Поверніться у вихідне положення та поміняйте ноги. Встаньте на рівну поверхню напівциліндра, руки тримайтена поясі, виконуйте присідання. Для виконання різних асан напівциліндр потрібно класти рівною стороною вниз, наприклад, вздовж або впоперек хребта або під шию.
 
Переваги:
Дозволяє опрацьовувати навіть дрібні м'язи тіла.
Сприяє тренуванню почуття рівноваги.
Підходить як для розслаблення м'язів, так і для їх прокачування.
Служить довго навіть за умов високої прохідності спортзалу.

Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue

Тип Роллер
Довжина 45 см
Забарвлення Blue
Ширина 15 см
Матеріал Спінений поліпропілен ЕРР
додаткові характеристики Особливості: гладка поверхня

* Технічні характеристики Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Роллер (напівциліндр) для занять йогою гладкий EPP FI-6284-45 l-45см Blue

Код товару: 218907
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218908
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →