Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue

Код товару: 182087
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue

Хочете мати струнку фігуру та еластичні, завжди готові до навантажень м'язи? Масажний ролер для занять йогою EVA FI-6981 допоможе вам досягти цієї мети.

Ціна: 1362 грн
шт

Опис товару Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue

 Призначення

Виконання звичних вправ, таких як віджимання або скручування, на нестійкій поверхні – правильний спосіб задіяти більше м'язів та опрацювати все тіло. Тому ролер широко використовується не тільки в пілатесі та йозі, а й в інших видах спорту. З іншого боку, використання ролера - це, по суті, доступний спосіб самостійно зробити глибокий масаж. Просто катаючись по роллеру різними частинами тіла, можна позбутися спайок і рубців на мускулатурі та фасції (сполучної тканини), покращити кровотік у м'язах та прискорити процес їх відновлення після тренування.
 
Практично гладка поверхня, помірна податливість та оптимальна довжинаРоллер робить його ідеальним спортивним аксесуаром для новачків. Втім, це не відкидає можливості його використання досвідченими атлетами. Займатися з ним можна як удома, так і у спортзалі.
 
Опис
Роллер є правильним циліндром, поверхня якого густо покрита плоскими шипами, виготовлений за технологією термічного формування з кополімеру етиленвінілацетату (EVA). Цей матеріал відрізняється високою стійкістю до механічних деформацій та зносу. Тому ролер з нього ідеально підходить для тривалої інтенсивної експлуатації у тренажерному залі, студії йоги, кабінеті фізіотерапії чи вдома.
 
Як користуватися
Простотувикористання ролера добре ілюструє елементарну вправу для розтяжки та відновлення м'язів ніг. Ляжте обличчям вниз, поклавши одну ногу на ролер, щоб він торкався внутрішньої частини стегна. Обіпріться про нього, розтягуючи пахвинні зв'язки. Намагаючись розслабити м'язи внутрішньої частини стегна, катайтеся ногою по ролику від паху до коліна. Повторіть на протилежній нозі.
 
Переваги:
Виготовлений із високоякісного матеріалу, він прослужить довгі роки, зберігаючи свою форму.
З ним можна займатися як у домашніх умовах, так і в комерційних спортзалах.
Простий у використанні він підходить і для спортсменів, і для людей, які ведуть малорухливий спосіб життя.

Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue

Тип Роллер
Довжина 60 см
Діаметр: 15 см
Забарвлення Pink\Blue
Матеріал Етиленвінілацетат (EVA)
додаткові характеристики Призначення: для самомасажу та занять йогою.

* Технічні характеристики Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Роллер для занять йогою масажний EVA FI-6981 l-60см Pink/Blue

Код товару: 182086
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182087
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182088
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →