Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний

Код товару: 318794
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Sport
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гамакі та симулятори Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний

Ролер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sport FI-1732 45см Червоно-чорний - призначений для занять йогою та пілатесом. З його допомогою виконуються вправи з розслаблення м'язів спини, ніг, живота, шиї, рук.

Ціна: 1070 грн
шт

Опис товару Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний

Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sport FI-1732 45см Червоно-чорний - призначений для занять йогою та пілатесом. З його допомогою виконуються вправи з розслаблення м'язів спини, ніг, живота, шиї, рук.
 
Роллер для пілатесу є фізіотерапевтичним обладнанням, що активно використовується для групових та індивідуальних занять. При заняттях з ролером задіяні так звані м'язи-стабілізатори та «мертві» м'язи спини, тому заняття з циліндром покращують поставу, допомагають витягнути хребет і зняти з нього напругу.
 
Призначення
Роллер допомагає розвинути почуття балансу, задіяти навіть дрібні м'язи, які залишаються розслабленими при заняттях з іншими тренажерами. З його допомогою можна опрацювати м'язи ніг, стегон та сідниць, а ще навчитися правильно виконувати асани в йозі. Зі спортінвентарем можна працювати людям будь-якого віку та комплекції. Він підходить для тренування у домашніх

Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гамакі та симулятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гамакі та симулятори и купити Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний

Довжина 45 см
Забарвлення Червоний Чорний
Матеріал Етиленвінілацетат EVA

* Технічні характеристики Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Роллер для йоги та пілатесу гладкий SP-Sроrt FI-1732 45см Червоно-чорний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →