Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Remington S6755

Код товару: 154790
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Remington S6755

Мінімальна температура нагріву: 150 °C; Тип: Побутовий; Потужність: 45 Вт; Кількість температурних режимів: 9; Покриття нагрівального елемента: Титан+Кераміка; Функції: Захист від перегріву;

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Плойка Remington S6755

 Стильний та простий у використанні випрямляч для волосся Remington S6755 MANCHESTER UNITED відрізняється оптимальним співвідношенням ціни та якості. Модель поєднує вишуканий зовнішній вигляд, зручну та легку експлуатацію з функціональністю. Потужність щипців для укладання волосся складає 45 Вт. Для роботи надається дев'ять температурних режимів. Це дозволить вибрати найкращу температуру залежно від необхідного результату, типу та стану волосся. Повсякденні процедури укладання будуть максимально безпечні для локонів. Мінімальна робоча температура становить 150 градусів, а максимальна 230. Після вибору температурного режиму для уникнення випадкових змін під час роботи панельблокується. Нагрівання до робочої температури виконується лише за 15 секунд. А функція Turbo Boost забезпечує прискорене нагрівання до максимального температурного режиму.

 
Щипці для волосся Remington S6755 MANCHESTER UNITED варто купити для безпечного та простого укладання в домашніх умовах з мінімальними витратами часу. Прилад відрізняється універсальністю та дозволить швидко змінювати свій зовнішній вигляд залежно від настрою. Стайлер забезпечує якісне вирівнювання волосся будь-якої довжини. А також можна створювати гарні кучері. Адже за допомогою цього компактного пристрою можна накручувати локони. Зовнішність випрямляча завдяки гарному, вишуканому дизайнерському рішенню подаруєкористувачеві естетичне задоволення. Компактні розміри та невелика вага роблять процес укладання максимально простим. Для збільшення комфортності корпус виконаний із невеликим вигином.

Плойка Remington S6755 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Remington S6755 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Remington S6755 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Remington S6755

Тип Випрямляч для волосся
Максимальна температура нагріву 230 Вт
Кількість режимів 9 шт
Потужність 45 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Поворот шнура на 360°, Термоізольований наконечник
Довжина мережевого шнура 1.1 м
Час нагріву 15 сек
Захисний замок Є

* Технічні характеристики Плойка Remington S6755 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Remington S6755

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington S6755

Код товару: 115779
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349992
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132588
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →