Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Remington S6700

Код товару: 154789
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Remington S6700

Мінімальна температура нагріву: 150 °C; Тип: Побутовий; Потужність: 45 Вт; Кількість температурних режимів: 9; Покриття нагрівального елемента: Титан+Кераміка; Функції: Захист від перегріву;

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Плойка Remington S6700

 Зручний стайлер Remington S6700 SLEEK & CURL EXPERT вигідно купити для створення в домашніх умовах красивого укладання. За допомогою компактного та легкого приладу можна швидко надати волоссю потрібної форми. Функціональність стайлера дозволяє не тільки випрямляти волосся, але також накручувати та створювати красиві локони. Вигнута конструкція робить процес укладання максимально комфортним та простим. Що дозволяє економити не лише зусилля, а й час. Працює випрямляч від електромережі. Для підключення обладнано кабелем збільшеної довжини. Для максимальної автономності від розетки та вільного руху провід виконаний обертовим навколо своєї осі. Довжина шнура живлення становить три метри.

 
Щипці дляволосся Remington S6700 SLEEK & CURL EXPERT оптимально поєднує невисоку ціну з відмінною якістю та функціональністю. Прилад для домашнього використання дуже простий у роботі. Після включення випрямляч нагрівається до робочої температури лише за 15 секунд. Безпека забезпечує функцію автоматичного вимкнення після 60 хвилин неактивного стану. На корпусі розміщено великий інформаційний дисплей. За допомогою сенсорної панелі керування можна максимально точно підібрати оптимальну робочу температуру. Усього 9 температурних режимів, які дозволяють встановити нагрівання від 150 до 230 градусів. Після встановлення необхідної температури панель керування блокується. Це дозволяє уникнути випадковихзмін у процесі виконання процедури. Наявна система захисту від перегріву, що робить експлуатацію максимально безпечною.

Плойка Remington S6700 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Remington S6700 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Remington S6700 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Remington S6700

Тип Випрямляч
Максимальна температура нагріву 230 С
Кількість режимів 9 шт
Потужність 45 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Поворот шнура на 360°, Термоізольований наконечник
Довжина мережевого шнура 3 м
Час нагріву 15 сек
Захисний замок Є

* Технічні характеристики Плойка Remington S6700 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Remington S6700

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington S6700

Код товару: 94514
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 104469
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 136983
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →