Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча Remington R3000

Код товару: 157985
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча Remington R3000

Плаваюча головка: Є; Бритовна система: Роторна (обертальна); Спосіб гоління: Сухе; Кількість голів для гоління: 3; Живлення: Акумулятор; Спосіб очищення: Сухий;

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Електробритва чоловіча Remington R3000

Remington R3000 STYLE SERIES – електрична роторна бритва, призначена виключно для сухого гоління. Бритва має характерні круглі гоління гоління, всередині яких обертаються плаваючі ножі, це характерна особливість всіх роторних бритв. Така конструкція бритви забезпечує максимальний контакт лез, що голять зі шкірою навіть у важкодоступних місцях на обличчі, таких як область над верхньою губою, біля вух і скронь. Бритва в силу своєї конструкції не може повторити рельєф обличчя чоловіка, але користувач, що володіє особистими навичками поводження з цією бритвою, легко з нею впорається.

Remington R3000 STYLE SERIES дуже доступна бритва як у плані цінової політики, так і використання. Вона легка, всього430 г має ергономічно підкріплений зовнішній дизайн. Бритва не створює проблем зі шкірою після гоління, не викликає алергій чи інших проблем, винятком може бути лише самостійне неакуратне поводження. Самозаточуючі леза бритви Remington R3000 STYLE SERIES, що обертаються, зроблені з дуже міцної сталі, вони можуть розрізати щетинки будь-якої товщини. Основна насадка має подвійний ряд лез.

Придбати Remington R3000 STYLE SERIES можна за ціною доступною для всіх. Серед особливостей даного пристрою є антибактеріальне покриття голівок, що голять, світловий індикатор для контролю заряду. У комплекті також поставляється відкидний триммер із напівкруглими лезами та насадка-стайлер для формування.свого стилю. Таку компактну бритву можна брати з собою у подорожі або зберігати у будь-якому місці, адже багато простору вони не займають.

Електробритва чоловіча Remington R3000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча Remington R3000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча Remington R3000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча Remington R3000

Система для гоління Роторна
Система живлення Акумулятор
Кількість головок для гоління 3 шт
Комплектація Є
Спосіб гоління Сухе
Дісплей Ні
Водонепроникний корпус Ні
Індикатор заряду акумулятора Подвійний ряд лез
Антимікробне покриття
Гнучкі леза та поворотна головка
Поліпшений відкидний триммер з лезами ComfortTrim
Тример Висувний
Особливості Ні
Габарити 15 х 5.9 х 5.9 см
Вага Вага: 0.24 кг
Колір Чорний червоний

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча Remington R3000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча Remington R3000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington R3000

Код товару: 149187
На замовлення, 1-3 дні
Remington F4000 2193 грн
Код товару: 330683
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 6172
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →