Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча Remington F4000

Код товару: 149187
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча Remington F4000

Плаваюча головка: Є; Час автономної роботи: 45 хв; Бритовна система: Сіткова (вібраційна); Спосіб гоління: Сухе; Кількість голів для гоління: 2; Живлення: Акумулятор;

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Електробритва чоловіча Remington F4000

 Зберігайте свіжість за допомогою електробритви Remington F4000 Style Series. Це крок вперед у порівнянні з традиційними бритвами, завдяки технології гоління «перехоплення», яка підстригає довше волосся. Це зменшує перетягування та дискомфорт, дозволяючи лезу наблизитися до обличчя для більш гладких результатів. Крім того, безшумний двигун знижує шум та вібрацію, що робить процес гоління комфортним та зручним за допомогою Remington F4.

 
У бритві F4 є все, що вам потрібно для досягнення доглянутого вигляду – від чистого гоління до стерні. Від збереження 3-денного догляду за щетиною до комфортного гоління ви маєте свободу вибору стилю. Він забезпечує до 45 хвилин автономної роботи від 4-годинного.заряду, а його світлодіодний індикатор показує скільки заряду залишилося. Також: • Подвійні ножі для гоління забезпечують ефективне гоління, а поворотна головка регулює контури обличчя. • Включає стайлер 3 дні та триммер для спливаючих деталей • 45 хвилин використання від 4-годинної зарядки • Бездротове гоління дозволяє підтримувати догляд за собою, навіть коли ви знаходитесь поза домом. • Ергономічний дизайн для адаптації до вашої руки
 
допомагає лезу згинатися, щоб швидко реагувати на контури обличчя. Технологія ControlCut поєднує в собі мікро гребінь з триммером-перехоплювачем, що дозволяє впоратися навіть з низько розташованими волосками і максимально чистими післягоління.

Електробритва чоловіча Remington F4000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча Remington F4000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча Remington F4000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча Remington F4000

Система для гоління Сіточна
Система живлення Акумулятор
Кількість головок для гоління 2 шт
Спосіб гоління Сухе
Робочий час від акумулятора 45 хв
Час зарядки акумулятора 240 хв
Водонепроникний корпус Ні
Насадки Насадка-триммер
Насадка-стайлер
Тример Є
Габарити 15 х 6.4 х 3.2 см
Вага Вага: 0.27 кг
Колір Чорний / Блакитний

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча Remington F4000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча Remington F4000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington F4000

Код товару: 6172
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 6173
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 45156
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →