Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Remington CI 9132

Код товару: 89448
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Remington CI 9132

Потужність: 54 Вт. тип: плойка (щипці) Матеріал покриття пластин/насадок: кераміка Зачіски: для вертикальних локонів, для ефекту «природної хвилі».

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Плойка Remington CI 9132

Ніколи ще наш продукт не був таким привабливим, як з погляду дизайну, так і ефективності стайлінгу. Щипці PROluxe виконані у раді квітів перламутрового білого та рожевого золота. Інтелектуальна технологія OPTIheat допомагає створити укладання з локонами, яке збережеться протягом усього дня, що можна порівняти з салонною якістю укладання.
Вбудована, інтелектуальна технологія OPTIheat відповідає за розподіл тепла на основі щипців там, де це необхідно найбільше: розподіл більшого тепла до щільніших і товстіших частин пасма і меншої кількості тепла до кінчиків пасма. Укладання з кучерями на 24 години ідеально підійде до стилю життя 24/7.
Унікальне неслизькепокриття основи щипців "Grip Tech" гарантує впевнений та якісний процес укладання, коли пасмо не ковзає по основі щипців і надійно фіксується.
Підстава 32мм
Високоефективні щипці 32 мм, дозволяють створювати професійне укладання та "скуйовджений" хвилеподібний стиль зі стійкістю на цілий день.
Стиль на цілий день
Тепер ви можете бути впевнені, що чудові локони витримають випробування часом: від ранку до самого вечора. Ідеально для тих, хто вибирає стійкість укладання та стилю на 24 години.

Плойка Remington CI 9132 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Remington CI 9132 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Remington CI 9132 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Remington CI 9132

Тип плойка
Максимальна температура нагріву 210
Кількість режимів 10
Потужність 54
Керамічне покриття насадок є
Матеріал покриття діапазон температур – 120 ° C – 210 ° C, інтелектуальна технологія Optiheat, особливий режим укладання Pro +, покриття Grip Тech, що не дозволяє пасмам сповзати на основі щипців, функція температурного блокування.
Довжина мережевого шнура 3 м
Особливості 32 мм
Час нагріву 30 сек
Захисний замок є
Автоматичне вимикання є

* Технічні характеристики Плойка Remington CI 9132 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Remington CI 9132

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington CI 9132

Код товару: 306087
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146155
На замовлення, 1-3 дні
REMINGTON S8550 2408 грн
Код товару: 94515
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →