Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Remington CB 7400

Код товару: 89518
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Remington CB 7400

Тип: фен-щітка Кількість швидкостей: 3 Потужність: 62 Вт Особливості: автовідключення, іонізація.

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Плойка Remington CB 7400

 Витрачаєте на укладання багато часу, а результат не виправдовує очікування? Випрямляч REMINGTON CB 7400 вирішить таку проблему. Просто проведіть їм пасмами, і вони стануть гладкими і слухняними. Не менш важливо – природний обсяг волосся буде збережено, що дозволить досягти ідеального укладання, як у салоні краси.

REMINGTON CB 7400 - революційний пристрій, так як поєднує в собі випрямляч і щітку-гребінець. За рахунок цього їм зручно випрямляти навіть густе та неслухняне волосся. Антистатичне покриття приладу зменшує сплутування локонів та прискорює процес створення необхідного образу.
Випрямляч REMINGTON CB 7400 оснащений трьома температурними режимами, кожен з яких передбачений дляпевного типу волосся:
150оС – режим, що підходить для випрямлення та укладання тонкого, пошкодженого або знебарвленого волосся;
190оС – температура, що дозволяє досягти бажаних результатів при укладанні нормальних та здорових локонів;
230оС – режим для випрямлення сильно кучерявого волосся і «капризних» локонів.
Таким чином, кожна жінка зможе підібрати режим відповідно до свого типу волосся. Для встановлення необхідної температури достатньо один, двічі чи тричі натиснути на кнопку включення. Вибраний режим миттєво відобразиться на РК-дисплеї пристрою.
Щітка-випрямляч REMINGTON CB 7400 готова до роботи вже через 15 секунд після підключення до мережі, та все завдякивисокої потужності 62 Вт. Коли пристрій досягне необхідної температури, індикатор на панелі керування сповістить. Працювати з випрямлячем легко та зручно, адже він має невелику вагу (510 г) та шнур, що обертається на 360 градусів.
Використовуючи щітку REMINGTON CB 7400, ви не тільки випрямлятимете своє волосся, але й одночасно іонізуватимете і кондиціонуватимете. За рахунок цього локони стануть м'якшими на дотик, набудуть здорового блиску. Керамічне покриття приладу запобігатиме пошкодженню волосся під час випрямлення.
REMINGTON CB 7400 – прилад, який має бути в арсеналі всіх тих жінок, кому подобається пряме укладання із збереженням природного об'єму. Робіть її вдома, отримуйте бажаний результатта заощаджуйте гроші на походах у салони краси.

Плойка Remington CB 7400 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Remington CB 7400 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Remington CB 7400 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Remington CB 7400

Тип фен-щітка
Максимальна температура нагріву 230
Кількість режимів 3
Потужність 62
Керамічне покриття насадок є
Матеріал покриття Поворот шнура на 360 °
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Час нагріву 30 сек
Захисний замок є
Автоматичне вимикання є

* Технічні характеристики Плойка Remington CB 7400 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Remington CB 7400

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington CB 7400

Код товару: 306087
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146155
На замовлення, 1-3 дні
REMINGTON S8550 2408 грн
Код товару: 94515
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →