Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Redmond RMC-PM503

Код товару: 138793
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Redmond
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Redmond RMC-PM503

Мультиварка-скороварка • потужність 900 Вт • об'єм каструлі 5 л • тип керування: електронний

Ціна: 4128 грн
шт

Опис товару Мультиварка Redmond RMC-PM503

З мультиваркою-скороваркою RMC-PM503 ви зможете проявити свою кулінарну майстерність та легко дотримуватися здорового харчування без великих витрат часу та зусиль. У моделі передбачено 15 автоматичних програм. 6 з них призначені для роботи RMC-PM503 у режимі скороварки під високим тиском.
 
Під час приготування під тиском у чаші практично відсутній кисень, тому ваші улюблені страви готуються у 2 рази швидше. Скорочення часу термічної обробки дозволяє максимально зберегти корисні мікроелементи і натуральний смак продуктів.
 
У режимі мультиварки на автоматичних програмах ви можете приготувати ароматний домашній хліб, корисний йогурт,картоплю або нагетси у фритюрі та соуси до них та багато іншого. Програма ВАКУУМ дозволяє готувати вишукані страви за технологією су-вид (у вакуумі), яка використовується у першокласних європейських ресторанах. А за допомогою спеціальної програми ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ ви можете натисканням кількох кнопок приготувати корисну збалансовану їжу для своїх дітей.
 
На програмах ВИПІЧКА, СМАКА/ФРИТЮР, СОУС, ВАКУУМ можна скористатися функцією МАСТЕРШЕФ ЛАЙТ, яка дозволяє змінювати налаштування часу та температури, навіть якщо мультиварка-скороварка вже працює. З її допомогою ви можете приготувати будь-яку страву на свій смак: стейк середньої прожарки, томлений суп абобефстроганів.
 
Дослідні кулінари безумовно оцінять програму ВАКУУМ – програма, яка дозволяє готувати за технологією су-вид (фр. sous-vide, «під вакуумом»). Продукти готуються кілька годин за низької температури без доступу кисню. Завдяки температурі, що щадить, овочі, м'ясо, риба і птиця зберігають природну текстуру і більшість поживних речовин і вітамінів, виходять максимально соковитими. Для приготування під вакуумом продукти слід поміщати у спеціальні повітронепроникні пакети та герметично запечатувати за допомогою вакуумного пакувальника.
 
RMC-PM503 оснащена функцією автопідігріву. Вам не доведеться переживати, що обід охолоне,якщо ви не можете сісти за стіл одразу після закінчення роботи програми: мультиварка-скороварка підтримуватиме страву теплою, скільки це необхідно. Можливість попереднього відключення автопідігріву стане в нагоді, якщо ви хочете заощадити електроенергію. Для вашої зручності автопідігрів відключається автоматично при встановленні температури приготування нижче 80°C та на автоматичних програмах ВАКУУМ, ЙОГУРТ/ТЕСТО, ЕКСПРЕС.
 
Завдяки функції відкладеного старту ви можете запрограмувати RMC-PM503 так, щоб вона приготувала корисний сніданок або здорову вечерю до призначеного часу.

Мультиварка Redmond RMC-PM503 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Redmond RMC-PM503 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Redmond RMC-PM503 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Redmond RMC-PM503

Тип мультиварка-скороварка
Об `єм 5 л
Тип управління Електронне
Матеріал корпусу Метал/пластик
Покриття чаші Антипригарони
Знімна верхня кришка Є
Кількість автоматичних програм Ні
Потужність нагрівального елемента 900 Вт
Комплектація Є
Підтримка температури Є
Затриманий старт Є
Функції Програми в режимі скороварки:
Рис/Крупи
На пару
Гасіння/Холодець
Суп
Томлення
Плов

Програми в режимі мультиварки:
Вакуум ("Sous-Vide")
Хліб
Випічка
Жарка/Фрітюр
Соус
Молочна каша
Йогурт/Тісто
Дитяче харчування
Експрес
Дисплей Є
Особливості Є
Регулювання температури приготування Є
Країна-виробник Є
Колір 31х29х28.5 см
Габарити 5.5 кг
Вага Нержавіюча сталь/білий

* Технічні характеристики Мультиварка Redmond RMC-PM503 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Redmond RMC-PM503

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Redmond RMC-PM503

Код товару: 57051
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307135
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332227
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →