Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Redmond RMC-450

Код товару: 136329
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Redmond
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Redmond RMC-450

Тип: Мультиварка; Тип нагріву: ТЕН; Об'єм чаші: 4.50; Тип покриття чаші: Антипригарне; Функції: Підтримка температури, Розігрів, Таймер відстрочки, Попередня відміна автопідігріву; Кількість програм: Автоматичних: 16 Ручних: 29;

Ціна: 5805 грн
шт

Опис товару Мультиварка Redmond RMC-450

Мультиварка Redmond З мультиваркою Redmond RMC-450 кожна ваша страва автоматично здобуде статус кулінарного шедевра. Мультиварка має 16 встановлених програм. Програма ручного налаштування «Мультиповар» дасть можливість готувати за фамільними рецептами, а функція «Мастершеф Лайт» дозволить змінити налаштування вже в процесі приготування. Модель оснащена чашею на 4.5 літри, покритою міцним зносостійким шаром.
 
Готуємо різноманітно З мультиваркою Redmond RMC-450 готувати смачну та здорову їжу стане можливим в один дотик. Мультиварка готує супи та каші, дитяче харчування та холодець, вона гасить, смажить та випікає. Програма «Мультиповар» здійснює ручне налаштуванняпроцесу приготування за улюбленим сімейним рецептом. Програма ручного налаштування дозволить готувати у вакуумі за ресторанною технологією sous-vide. Функція «Мастершеф Лайт» дозволить вже після старту змінити час або температуру приготування страви.
 
використовуйте мультиварку Redmond RMC-450 для розігріву страв з холодильника. Функція відкладеного старту на 24 години допоможе отримати страву до певного часу. А функція збереження страви теплою протягом 12 годин подбає про те, щоб, навіть якщо вечеря затрималася, на стіл було подано свіжу страву.

Мультиварка Redmond RMC-450 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Redmond RMC-450 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Redmond RMC-450 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Redmond RMC-450

Тип Мультиварка
Об `єм 4.5 л
Тип управління Сенсор
Матеріал корпусу Метал
Покриття чаші Антипригарне
Знімна верхня кришка Ні
Кількість автоматичних програм Ні
Потужність нагрівального елемента 860 Вт
Комплектація Є
Підтримка температури Є
Затриманий старт Є
Функції Мультиповар Експрес Дитяче харчування Рис / Крупи Суп Холодець Пар Варка Гасіння Жарка/фритюр Випічка Плов Йогурт / Тісто Хліб Макарони Молочна каша
Дисплей Є
Особливості Є
Регулювання температури приготування Є
Країна-виробник Є
Колір 280 x 240 x 380 мм
Габарити 3,8 кг
Вага Мідний

* Технічні характеристики Мультиварка Redmond RMC-450 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Redmond RMC-450

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Redmond RMC-450

Код товару: 302482
На замовлення, 1-3 дні
Tefal CY754830 5934 грн
Код товару: 318943
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SPR3900SS 5934 грн
Код товару: 278510
На замовлення, 1-3 дні
YUMMY YPC-A600X 6235 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →