Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Redmond RMC-M226S

Код товару: 141436
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Redmond
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Redmond RMC-M226S

Мультиварка • потужність 860 Вт • об'єм каструлі 5 л • тип керування: електронне

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Мультиварка Redmond RMC-M226S

SkyCooker RMC-M226S - розумна мультиварка, керувати якою легко через смартфон або планшет. Прилад оснащений 5-літровою чашею з антипригарним покриттям Daikin – ви легко приготуєте в мультиварці REDMOND корисні страви для всієї родини.
 
Щоб максимально розширити можливості моделі, REDMOND випустив додаткові пристрої та аксесуари, які можна використовувати разом з приладом. Серед них ви знайдете:
 
Чаша для мультиварки RB-C508
Чаша з керамічним покриттям RB-C505
 
Керування зі смартфона
Через безкоштовний мобільний додаток Ready for Sky на вашому смартфоні ви швидко увімкнете або вимкнете прилад, запустіть приготування на автоматичнійпрограмі, змініть температурний режим та тривалість випікання, смаження або гасіння. Не знаходячись поряд з мультиваркою, ви завжди зможете дізнатися, на якому етапі приготування знаходиться ваша страва. Сміливо вирушайте в магазин або на прогулянку з дитиною – про готовність дитячого харчування, дієтичного пирога або овочевого гарніру SkyCooker надішле повідомлення на смартфон. Завдяки онлайн-книзі рецептів, яку ви знайдете в мобільному додатку, ви зможете запустити приготування страви, що сподобалася, в один клік на смартфоні.
 
Програма Мультиповар
Спеціальна програма Мультиповар дає можливість встановити параметри температури та часу так, як вам потрібно ще до початкуроботи RMC-M226S. Програма ідеально підходить для приготування страв за авторськими рецептами.
 
Мастершеф Лайт
Якщо вам потрібно змінити температуру та час приготування в процесі роботи будь-якої запущеної програми – використовуйте функцію Мастершеф Лайт. Ви можете обсмажити м'ясо до апетитної скоринки, а потім згасити його разом із овочами, не перериваючи роботу програми. RMC-M226S готує так, як ви хочете!
 
Функція автопідігріву
Коли SkyCooker завершить роботу, страви залишатимуться теплими до 12 годин, оскільки в RMC-M226S автоматично спрацює функція підігріву. Запускайте, наприклад, програму СУП та вирушайте на прогулянку. Після повернення ви зможете відразуповечеряти гарячим борщем, навіть якщо мультиварка перестане готувати раніше, ніж ви прийдете додому.

Мультиварка Redmond RMC-M226S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Redmond RMC-M226S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Redmond RMC-M226S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Redmond RMC-M226S

Тип Мультиварка
Об `єм 5 л
Тип управління Електронне
Матеріал корпусу Метал/пластик
Покриття чаші Антипригарне
Знімна верхня кришка Ні
Внутрішня кришка Ні
Потужність нагрівального елемента 860 Вт
Комплектація Є
Підтримка температури Є
Затриманий старт Є
Функції Мультикухар ("Sous-vide")
Жарка
Рис/Крупи
Плов
На пару
Випічка
Гасіння
Суп
Молочна каша
Йогурт
Експрес
Дисплей Є
Особливості Є
Регулювання температури приготування Є
Країна-виробник Є
Колір 30 x 29 x 28.5 см
Габарити 2.4 кг
Вага Нержавіюча сталь/чорний

* Технічні характеристики Мультиварка Redmond RMC-M226S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Redmond RMC-M226S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Redmond RMC-M226S

Код товару: 221152
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362176
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273129
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →