Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Liberton LMC 3110

Код товару: 362176
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Liberton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Liberton LMC 3110

Тип: мультиварка
Потужність: 900 Вт
Матеріал: нержавіюча сталь+пластик

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Мультиварка Liberton LMC 3110

Пестити домочадців смачною їжею і встигати вести все домашнє господарство? Здається, це неможливо. Але так думають ті, хто не знайомий із професійним секретом гарних господарок – мультиваркою Liberton LMC-3110. Це чудова помічниця на кухні, яку тільки можна побажати! Вона досить містка - обсяг чаші дорівнює 5, так що ви цілком зможете приготувати їжу на велику родину. Електронне управління звичне та зрозуміле, а тому – зручне.
 
46 різноманітних автоматичних режимів дозволять приготувати і перше, і друге, і випічку до чаю, і компот. А найголовніше - від вас потрібно покласти продукти в чашу, закрити кришку і натиснути кнопку. І поки що мультиваркабуде чаклувати над вашою вечерею, ви встигнете зробити всі інші домашні справи.
 
Для більшої зручності експлуатації в моделі передбачений LCD-екран і годинник, який допоможе вам зорієнтуватися, скільки ще є часу до приготування їжі. Крім того, ви можете користуватися вбудованим таймером відстрочки старту, наприклад, для приготування сніданку. Складіть з вечора продукти в чашу, задайте час і ежіться спати. До вашого пробудження апетитний свіжий гарячий сніданок буде готовий.

Мультиварка Liberton LMC 3110 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Liberton LMC 3110 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Liberton LMC 3110 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Liberton LMC 3110

Тип Мультиварка
Об `єм 5 л
Тип управління Кнопочное
Матеріал корпусу Металл/Пластик
Покриття чаші Тефлон
Кількість автоматичних програм 46 шт
Функції Жарка, Мультиповар, Экспресс, Разогрев, Рис, Суп, на пару, Томление, Молочная каша, Тушение, Выпечка, Йогурт, Пирог, Овсянка, Плов, Сосиски, Соте, Хлеб, паста, Холодец, Сыр, Глинтвейн, Пельмени, пицца, Детская еда, Бобы, Стейк, Стерилизация, Джем, Рис рассыпчатый, Буженина, Компот, Овощи, Настойка, Соус, Бисквит, Гречка, Суфле, Топленое молоко, Бульон, Запекание, Быстро, Оладьи, Жареный рис, Паэлья, Фасоль
Дисплей Есть
Особливості Часы: есть/на 24 часа

Поддержка температуры: 12 ч
Колір Черный/Серебристый
Габарити Размер изделия,: 28,2х26,4х28,5
Размер упаковки,: 29х29х31
Вага 2.6 кг

* Технічні характеристики Мультиварка Liberton LMC 3110 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Liberton LMC 3110

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberton LMC 3110

Код товару: 273129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362105
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 197225
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →