Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники REALME Buds Air Neo White

Код товару: 217781
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Realme
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники REALME Buds Air Neo White

Навушники TWS ("повністю бездротові") • спосіб підключення: бездротовий • конструкція: вкладиші • акустичне оформлення: відкриті • випромінювач: динамічні.

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Навушники REALME Buds Air Neo White

 Бездротові навушники realme Buds Air Neo White – це портативні навушники преміум класу з підтримкою Bluetooth 5.0 та рівнем захисту від проникнення води ipx4. За допомогою цієї гарнітури можна насолоджуватися прослуховуванням музики з високою якістю під час використання бездротового пристрою. Модель обладнана 13-мм драйверами Large Boost та процесором R1, завдяки чому вони видають оптимізоване звучання, кристально чисті верхні та середні частоти, а також глибокі та соковиті баси. При цьому мінімальна частота, що відтворюється, становить 20 Гц, а максимальна - 20000 Гц. Сенсорне керування TWS навушників дозволяє перемикати музичні композиції, настроювати гучність, керувати дзвінками та активуватиголосовий помічник на смартфоні. Час автономної роботи realme Buds Air Neo White без підзарядки складає 3 год, але при використанні зарядного кейсу він збільшується до 17 год. Портативний зарядний футляр захищає навушники і заряджає їх, коли вони не використовуються, а силіконові насадки забезпечують зручну і надійну фіксацію навушників. .

Навушники REALME Buds Air Neo White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники REALME Buds Air Neo White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники REALME Buds Air Neo White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники REALME Buds Air Neo White

Тип Навушники TWS ("повністю бездротові")
Тип дизайну вкладиші
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth 5.0 bluetooth
Тип акустичної конструкції відкриті
Тип кріплення внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача динамічні
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники REALME Buds Air Neo White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники REALME Buds Air Neo White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на REALME Buds Air Neo White

Код товару: 195827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252142
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273725
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →